ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς

πρώτο-φιλικό-με-u-19-ολυμπιακού-πειραιώς-788029

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρώτο του φιλικό μετά την επιστροφή του από το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα βρεθεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τις 30 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου και πρώτος αντίπαλος θα είναι στις 11/8 η U-19 του Ολυμπιακού Πειραιώς …

Η ανακοίνωση για το πρώτο φιλικό: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19 αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις σεζόν 2009-10, 2012-13, 2014-15, 2015-16 καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ την περίοδο 2003-04. Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 συμμετείχε στο Next Gen Series και έφτασε στα προημιτελικά ενώ την περίοδο 2014-15 έφτασε στους “16” του UEFA Youth League.

Το παραπάνω φιλικό πέρα από το πολύ μεγάλο όνομα του αντιπάλου θα συνδυαστεί και με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Να είστε όλοι εκεί. Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!»

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από προχθές σε ρυθμούς προετοιμασίας με το πρόγραμμα προπονήσεων να αλλάζει καθώς και χθες οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί στο Πανθεσσαλικό ενώ την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Στις πρώτες προπονήσεις υπό τον Περικλή Αμανατίδη μετέχουν οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος, από την περσινή ομάδα, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας ενώ υπάρχουν δυο απόντες ο τραυματίας Ανδρέας Κόκας που θα είναι κανονικά στην αποστολή στο Ελατοχώρι και ο στρατευμένος Πέτρο Διβανές…

Πέρα από την U-19 του ΟΣΦΠ ο Ολυμπιακός έχει επίσημα ανακοινώσει φιλικά του Αυγούστου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, όπως και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το φιλικό με τον Αρη, ενώ 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό, 5/9 με τον Θησέα και έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Στηρίζει τους πυρόπληκτους

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία ενημερώνει πως τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον Αγιασμό της περασμένης Δευτέρας θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Αττικής. Επίσης, θα προσφερθεί και χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τα μέλη του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα ήθελε να ενημερώσει πως λόγω της έκτακτης ανάγκης που παρουσιάστηκε από τις φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, όλα τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στον Αγιασμό της Δευτέρας θα διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων της Αττικής. Παράλληλα θα προσφέρει χρηματικό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής ποδοσφαίρου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και σε κάποια από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις -φιλικά παιχνίδια θα ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου».

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου