ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεταφέρθηκε για Παρασκευή η πρώτη για τον κόσμο …

μεταφέρθηκε-για-παρασκευή-η-πρώτη-για-789087

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας… αλλά και προετοιμασιών εκδηλώσεων είναι η Νίκη Βόλου που όμως αναγκάστηκε να αναβάλει για μεθαύριο την αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση λόγω των γεγονότων στη χώρα μας και τη θλίψη για τα θύματα από τις πυρκαγιές.

Πάντως παρά τη «μεταφορά» για την Παρασκευή στην «πρώτη» ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, ενώ αναμένονται και «επιπλέον» κι ενώ την Κυριακή είναι το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και την ερχόμενη Δευτέρα είναι η παρουσίαση των διαρκείας και των επίσημων εμφανίσεων.

Πάντως η Νίκη Βόλου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική, ανέβαλε την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου, για μεθαύριο Παρασκευή (27/07) στις 19:00, πάντα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 μετά την ανείπωτη εθνική τραγωδία που περνά η χώρα μας τις τελευταίες ώρες, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να συμμετέχει στο εθνικό πένθος.

Για τον λόγο αυτό αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο ανοιχτή προπόνηση – Αγιασμό της ομάδας μας με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα γίνει τελικά την Παρασκευή 27 Ιουλίου ώρα 19:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλληπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και την συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική».

Πάντως μέχρι την Παρασκευή ίσως υπάρχουν επιπλέον κινήσεις στα μεταγραφικά καθώς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ούτε ο αμυντικός Θοδωρής Παπαδόπουλος ούτε ο Σέρβος επιθετικός Αλέκσα Βουκομάνοβιτς που μετέχει στις προπονήσεις της Νίκης και πέρασε και από τα εργομετρικά… ενώ έχει κλειστεί ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός και ένας πιο έμπειρος για την ίδια θέση.

Ως τώρα έχουν αποκτηθεί επίσημα οι Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματάς, Τσεμπερίδης, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν «κλείσει» πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 έως και τις 13 Αυγούστου.

Την Κυριακή φιλικό με Παναιτωλικό

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου… Την προσεχή Κυριακή 29/7 οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 18.30. Το φιλικό κλείστηκε μετά από συνεννόηση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης με τον πρόεδρο της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Μπελεβώνη.

Επίσης στις 4/8 θα παίξει με τον Σαρακηνό, 18/8 με τον Αλμυρό, ενώ ένα φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας η Νίκη Βόλου θα το δώσει το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη και στις 2/9 η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί και στο Προάστιο Καρδίτσας για να παίξει και με τον ΑΟ Σελλάνων.

Η παρουσίαση 30 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου θα γίνει η εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας και των επίσημων εμφανίσεων 2018 -2019. «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας καθώς και των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2018 – 2019.

Η εκδήλωση παρουσίασης στους φιλάθλους και στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στο ABBAEIO Bier Restaurant στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Ώρα προσέλευσης 20:30.

Έπειτα από την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των φιλάθλων, για την επιλογή της 1ης εμφάνισης της ομάδας μας, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του τελικού αποτελέσματος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι 3 επίσημες εμφανίσεις, όπως και αυτές των τερματοφυλάκων, αλλά και των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Κρατήσεις τηλ. 24210 26557 & facebook.com/ABBAEIO».

Στο ΑΒΒΑΕΙΟ δεν θα υπάρχει είσοδος ενώ όσοι κάνουν τηλεφωνική κράτηση θα κάθονται στα τραπέζια και μπορούν να γευματίσουν ή να πάρουν μια ποικιλία μπίρας ανά 4 άτομα, οι υπόλοιποι στα stand που θα μπουν περιμετρικά μπορούν να παρακολουθήσουν και με ελάχιστη κατανάλωση μπίρας».

«Κινήσεις» στο μπάσκετ

Και με τη βούλα της ΕΟΚ η ομάδα μπάσκετ της Νίκη ανήκει τυπικά στη Β’ Εθνική. H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, πήρε τις τελικές αποφάσεις και γνωστοποίησε επίσημα στην ομάδα της Νίκης Βόλου ότι μπορεί να πάρει μέρος στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκαν ανακατατάξεις σωματείων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19: Μετά την δήλωση μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος) του σωματείου ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, το σωματείο που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης είναι ο ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος και αποδέχθηκε την άνοδο του στην κατηγορία».

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τασιούδη. Ο 30χρονος Center (2.01) έχει καταγωγή από το Διδυμότειχο και έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου, Καστοριά (Α2), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Χανιά, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και 6ος σκόρερ στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με 366 πόντους.

Ακόμη ανακοινώθηκε ότι οι Αναγνωστόπουλος, Γεωργίου, Διγενής, Κουτίνας, Τσαβές και Τσώλης θα παραμείνουν στο κυανόλευκο ρόστερ ενώ στην πρώτη ομάδα προωθούνται οι έφηβοι Πανιόπουλος και Ρουσιώτης.

Επίσης η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μετά από τον διετή δανεισμό του στην ΑΕΒ Διμηνίου.

Blue Power Card της Νίκης Βόλου

Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου, κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.

Ο κάτοχος της Blue Power Card, θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Πόλο – Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από την συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους.

Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card, θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου