ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός σε ρυθμούς προετοιμασίας

ο-ολυμπιακός-σε-ρυθμούς-προετοιμασία-789123

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στην Άλλη Μεριά βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου που θα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ώς το Σάββατο και την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Στο απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης του κόσμου στον περιβάλλοντα χώρο του ΕΑΚ οι παίκτες του Ολυμπιακού ρίχθηκαν από χθες στη δουλειά ενώ σήμερα υπάρχει απογευματινή προπόνηση με δυο απόντες τον τραυματία Ανδρέα Κόκα που θα είναι κανονικά στην αποστολή στο Ελατοχώρι και τον στρατευμένο Πέτρο Διβανέ…

Έτσι στις πρώτες προπόνησης υπό τον Περικλή Αμανατίδη μετέχουν οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος, Νίκος Μπέικος, από την περσινή ομάδα, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αστέριος Γιακουμής, Κώστας Παλιούρας, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας.

Ο Ολυμπιακός που στις 30 Ιουλίου «ανεβαίνει» στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο θα παραμείνει εκεί έως τις 9 Αυγούστου, ενώ μετά θα υπάρχει το μοντάρισμα μέσα από τα φιλικά.

Ως τώρα φιλικά του Αυγούστου που έχει επίσημα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, όπως και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το πρώτο φιλικό με τον Αρη στις 12/8, ένα με Ολυμπιακό Πειραιά ή τη Λάρισα ενώ 28/8 θα παίξει στον Αλμυρό , 5/9 με τον Θησέα και ακόμη έχει ακόμη κι αλλά ματς με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο ΑΟ Σελλάνων, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

«Θλίψη για τους πληγέντες»

Τη θλίψη της για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει τη χώρα εκφράζει η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την θλίψη της για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει τη χώρα μας.

Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές».

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου