ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνει τις πρώτες μεταγραφές

ανακοινώνει-τις-πρώτες-μεταγραφές-465880

 

Εντονη μεταγραφική κινητικότητα έχει αναπτύξει τελευταία ο Ολυμπιακός Βόλου, δείχνοντας ενδιαφέρον για παίκτες και δεχόμενος αρκετές προτάσεις από παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και σήμερα ίσως υπάρχει και η πρώτη ανακοίνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ένας παίκτης πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις, ένας άλλος βρέθηκε χθες στο Βόλο και σήμερα η ΠΑΕ θα καταλήξει σε κάποιους που έχουν προταθεί.

Οι τελευταίες σύμφωνα με πληροφορίες προτάσεις που είχε ο Ολυμπιακός είναι ο Kamel Ghilas (από τη γαλλική Arles) ο Benjamin Martinez Benja (από Barcelona B) ο Fausto Rossini (από Como) και ο Sebastian Andres Pinto (από την Audax Italiano), ενώ επανήλθε και το θέμα του Νεμεθ, αν και προβάδισμα στο δανεισμό του αργότερα χθες απέκτησε ο Πανιώνιος… λόγω Κομουρτζί.

Ο Γαλλοαλγερινός Τζιλάς αγωνίζεται στη Γαλλική Αρλ δανεικός από τη Χαλ, ενώ έχει καλά περάσματα από τη Θέλτα Βίγκο, την Γκιμαράες και την Καέν.

Ο Ισπανός Μπενχά αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’, ο Ιταλός Ροσίνι παίζει τώρα στην Κόμο αλλά έχει θητεία σε Αταλάντα, Σαμπτόρια, Ρετζίνα και Ελβετία, ενώ ο Χιλιανός Πίντο έχει κάνει καλή χρονιά με την Ιταλιάνο.

Πάντως άλλες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει από εκεί τον 30χρονο μέσο Αλεχάντρο Καπούρο από την Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ αναμένεται και αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον 26χρονο (23/7/84) μεσοεπιθετικό Γιαν Ζουφρ που αγωνίζεται στην Λοριάν και το όνομά του είχε “παίξει” και για άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Ο έχει αγωνισθεί ακόμη στην Νιμ και την Γκιγκάμπ, ενώ είχε και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα U19. Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και το μεγάλο όνομα του Τυνήσιου διεθνή επιθετικού Ισάμ Τζεμά της Λανς. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο 27χρονος επιθετικός που έχει αγωνιστεί 47 φορές με την εθνική Τυνησίας και έχει σημειώσει 23 γκολ. Από το 2005 αγωνίζεται στη Λανς με εξαίρεση την περίοδο 2007-08, όπου είχε δοθεί δανεικός στην Καέν. Από τη γαλλική ομάδα, γνωστός στην Ελλάδα είχε γίνει όταν είχε πετύχει τα δύο από τα τρία τέρματα που είχε σημειώσει η Λανς επί του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2003 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με την εθνική Τυνησίας έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2008 και το 2010, ενώ δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2006, αν και είχε κληθεί, καθώς τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων. Πρόκειται για πολύ καλό επιθετικό, με υψηλό όμως κασέ που θα κρίνει και το αν ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωση του Τυνήσιου άσου.

Οι ιθύνοντες της βολιώτικης ΠΑΕ εξετάζουν πάντως αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο από την Λατινική Αμερική, όσο και από την Ευρώπη, ενώ από την Ελλάδα είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Λούσιο Φιλομένο του ΠΑΟΚ και του Μάρκο Μαρκόφσκι από τη Δόξα, χωρίς συνέχεια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου