ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και «Χ»ωρίς να είναι καλός πήρε βαθμό

και-χωρίς-να-είναι-καλός-πήρε-βαθμό-465890

Ακόμη και σε ένα ματς που δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό και αυτό είναι το μόνο θετικό από το ματς της περασμένης Κυριακής στο 0-0 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 17η αγωνιστική της σούπερ Λίγκα.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στη μεγαλύτερη διάρκειά του ίσως ο πιο κακός φετινός Ολυμπιακός Βόλου πήρε την 10η φετινή του ισοπαλία και στα θετικά μετράει ότι για 3ο ματς δεν δέχθηκε γκολ, ενώ για πρώτη φορά είχε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να πετύχει γκολ…
Έτσι ο μάλλον αγνώριστος σε σχέση με άλλα εκτός έδρας ματς Ολυμπιακός που δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, δεν πήρε τη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου και τη μοναδική εντός έδρας ήττα του, αλλά από την άλλη έφυγε με ένα βαθμό από την Κρήτη, που τον διατηρεί έστω και οριακά μπροστά από τον Εργοτέλη στη βαθμολογία.
Από την άλλη ο Εργοτέλης, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος για τον βαθμό, αφού έπαιζε για πάνω από 30λεπτο με 10 παίκτες από το 56’, αλλά και απογοητευμένος, διότι ήταν κατά διαστήματα αισθητά ανώτερος.
Κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη τύπου. «Πήραμε την ισοπαλία και αυτό είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, μετά το 60΄και την αποβολή του Ολίσε μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την αριθμητική μας υπεροχή όμως αντ΄ αυτού χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, δημιουργήσαμε 3-4 καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αν μια ομάδα δικαιούται κάτι περισσότερο από το ματς αυτή είναι ο Εργοτέλης. Βλέπουμε πλέον μπροστά μας το ματς με τον ΠΑΟΚ ».
Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Βλέπουμε μόνο βαθμολογικά τον αντίπαλο. Είναι ο ΠΑΟΚ, πρέπει να τον σεβόμαστε, αλλά να δίνουμε και τον καλύτερο εαυτό μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».
Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο 41΄ με τον Μόνχε που στο 73΄ ζήτησε και πέναλτι, αλλά και με τον Σολάκη, αλλά αυτός που στο τέλος κράτησε το μηδέν ήταν ο Γιακούποβιτς …
 
 
 
17η αγωνιστική Σούπερ Λίγκα
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Β. Παμπορίδης (Κίλκις)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 58’ Ολίσε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10’ Ντολεζάι, 33’ Ρουμπάκης, 45’ Ρίκκα, 58’ Αλβάρες, 76’ Σανκαρέ.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (78′ Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (61΄ Μπέτο)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζέλεςι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρεζ, Καπετάνος (85′ Πλιάγκας), Ρίκκα (51΄Μπρέσκα), Ρόκας (70΄Σολάκης), Μαρτίν, Μόνχε.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου