ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε ο Πύρασος ούτε ο Ρήγας

ούτε-ο-πύρασος-ούτε-ο-ρήγας-465901

Την πρώτη τους επίσημη αναμέτρηση μέσα στο 2011 έδωσαν τόσο ο Πύρασος, όσο και ο Ρήγας Φεραίος, την περασμένη Κυριακή. Για την 12η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής ο Πύρασος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Πυργετό και την ίδια ώρα ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με 2-0 κόντρα στα Μετέωρα.

Από τη μία η ομάδα της Νέας Αγχιάλου κόντρα σε αυτή της Λάρισας κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα του σκορ έχοντας παράλληλα παράπονα από την διαιτησία. Οι μπλε του Λευτέρη Καλογήρου άνοιξαν το σκορ στο 66ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Στεφανή και κεφαλιά του Πετρίδη ο Αρσένος με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν τέσσερα λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Στύλο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται όμως μιας και ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπουτογιάννη μετά από σέντρα του Νούσια ένα λεπτό μετά την ισοφάριση.

Ηττα για Ρήγα

Δίχως νίκη εκτός έδρας παρέμεινε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, η οποία και ηττήθηκε με 2-0 από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα. Οι κυανόλευκοι παρέμειναν έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας κολλημένοι στους οκτώ βαθμούς με μόλις δύο νίκες και δύο ήττες μετά από 11 παιχνίδια. Πλέον ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη, μιας και αύριο Τετάρτη θα φιλοξενήσει την Σπερχειάδα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, ενώ ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Απεραντιακός – ΑΟ Καρδίτσας 0 – 0

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Λαμία 4 – 1

Απόλλων Λάρισας – Πετρωτό 1 – 0

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Πυργετός 1 – 1

Μετέωρα – Ρήγας Φεραίος 2 – 0

Λιανοκλάδι – Μουζάκι 2 – 0

Σπερχειάδα – Ελασσόνα 3 – 0

Η επόμενη αγωνιστική – 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΟ Καρδίτσας – Λαμία

Πετρωτό – Απεραντιακός

Πυργετός – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ρήγας Φεραίος – Απόλλων Λάρισας

Μουζάκι – Πύρασος Ν. Αγχιάλου

Ελασσόνα – Μετέωρα

Λιανοκλάδι – Ατρόμητος Σπερχειάδας

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου