ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από το «δρόμο»… μπαίνει στο δρόμο της ανόδου ο Ολυμπιακός !

από-το-δρόμο-μπαίνει-στο-δρόμο-της-791049

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από το δρόμο κι έξω από το ΕΑΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει σήμερα ξεκίνημα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου αρχίζοντας με την πρώτη συγκέντρωση και τον αγιασμό -εκτός γηπέδου- ένα δύσκολο ταξίδι για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση και ο Αγιασμός και μπορεί να μην γίνει έτσι όπως όλοι θα ήθελαν στο Στάδιο Βόλου την φυσική έδρα του Ολυμπιακού … αλλά έστω και απ΄ έξω ο φίλαθλος κόσμος θέλει να περάσει το μήνυμα της δυναμικής του συλλόγου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να περάσουν όλα τα εμπόδια, φυσικά και «τεχνητά» καθώς φαίνεται πως οι εξελίξεις των τελευταίων ήμερων, με αποφάσεις που άλλαξαν και με αντιπαραθέσεις συσπειρώνουν περισσότερο και τον κόσμο που θα βρεθεί …έξω από το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», καθώς παραμένει κλειστό και δεν υπάρχει πρόσβαση, λόγω τεχνικών έργων από τον Δήμο Βόλου, και όλα θα γίνουν στον προαύλιο χώρο. Αυτό ανακοίνωσε και το Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός και η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αλλά και να συμβάλει στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου για τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκινάει. Διοίκηση, αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 από το ΕΑΚ ξεκινάνε την μεγάλη προσπάθεια να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο και δυνατό μετά από τρία χρόνια περιπέτειας στην Γ Εθνική.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς με σοβαρότητα και ταπεινότητα, χωρίς ακρότητες σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας θα αποδείξουμε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλα όσα ζήσαμε την τελευταία περίοδο ανήκουν στο παρελθόν. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, μας ενδιαφέρει μόνο το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου.

Το σύνθημα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα κυριαρχεί μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε: Στην Super League και στην Ευρώπη.

Μετά και την χτεσινή ανακοίνωση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό λόγω τεχνικών έργων, η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος καλούν τους φιλάθλους και τους φίλους της Ομάδας μας την προσεχή ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Ιουλίου και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ Βόλου για τον καθιερωμένο Αγιασμό εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν στον Αγιασμό της ομάδας να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Με την παράδοση των τροφίμων οι φίλοι μας θα παραλαμβάνουν έναν λαχνό για την κλήρωση που θα κάνει η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαίρου, για 5 εισιτήρια διαρκείας SILVER.

Το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι η θύρα 3 του ΕΑΚ Βόλου».

Ξεκινώντας έργα εντός του ΕΑΚ, έξω από τις θύρα 4 υπάρχουν οχήματα και κορδέλες μειώνοντας το χώρο συγκέντρωσης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον ερυθρόλευκο κόσμο που έχει αποφασίσει να «στήσει» αύριο μια κόκκινη ειρηνική γιορτή …στους γύρω χώρους…

Το σημερινό νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού θα είναι όπως όλα δείχνουν όχι απλά ένα ακόμη δείγμα της δυναμικής που άλλωστε φάνηκε και σε άλλες εκδηλώσεις όπου πιστοποιήθηκε η συσπείρωση του κόσμου που δείχνει εμπιστοσύνη στην διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός…αλλά μια πρώτη που ήδη έχει γράψει ιστορία .

Ο Ολυμπιακός που θέλει πλέον στο γήπεδο να δείξει την ανωτερότητα του έχοντας στις τάξεις του 12 νέους ποδοσφαιριστές, το καλό περσινό κορμό του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος και ένα προπονητή που ξέρει όσο κάνεις να κερδίζει ανόδους.

Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Γιακουμής Αστέριος, Παλιούρας Κώστας, Μαργαρίτης Θανάσης, Μπουτζίκος Νίκος, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλος Μπάμπης ,Ναζίμ Ντέιβιντ, Καναβός Θανάσης, Ζγκούρη Αντώνης – Ρόντιον, Λώττας Αριστείδης , Φλίγκος Κώστας και Σαχινίδης Βασίλης . Από την περσινή ομάδα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και ο επιθετικός Μπέικος και μένουν 1-2 ακόμη προσθήκες του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο, ενώ ο Περικλής Αμανατίδης που είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε εγγυάται να οδηγήσει την ερυθρόλευκη ομάδα τη νέα χρονιά προς τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου