ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετρά αντίστροφα για τα καλύτερα

μετρά-αντίστροφα-για-τα-καλύτερα-791977

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αντίστροφα μέτρα πλέον η Νίκη Βόλου για την έναρξη της προετοιμασίας και τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες για ακόμη πιο δυνατό ρόστερ, αφού η Διοικούσα Επιτροπή Ποδόσφαιρου της οποίας ηγείται ο Ν. Ιμεράι έχει θέσει ως μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό…

Στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν «κλείσει» πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8, ενώ αύριο Δευτέρα γίνεται το νέο αγωνιστικό ξεκίνημα και την Τετάρτη 25/7 η «πρώτη» για τον κόσμο όπου όλα δείχνουν ότι εκτός από τους Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματά, Τσεμπερίδη, θα υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα πέρα και από τον Θοδωρή Παπαδόπουλο που έχει συμφωνήσει με την βολιώτικη ομάδα. … Ίσως αύριο και ώς την Τετάρτη να αναμένονται ανακοινώσεις καθώς υπάρχουν 3 παίκτες κλεισμένοι με τους δυο να είναι νεαροί και ένας πολύπειρος κεντρικός αμυντικός.

Η ημερομηνία της πρώτης ανοικτής συγκέντρωσης της ομάδας, η οποία είναι την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 19.00 ανακοινώθηκε …ενώ για την ίδια μέρα αναμένονται και εκπλήξεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την πραγματοποίηση της πρώτης ανοιχτής προπόνησης και της τέλεσης του Αγιασμού της ομάδας μας, για την σεζόν 2018-2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης τις 19:00.

Ο κόσμος της Νίκης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και θα είναι πάλι εκεί, πιστός στο ραντεβού, ώστε να δημιουργήσει τη γνωστή μοναδική ατμόσφαιρα, να μεταδώσει το πάθος του και να υποδεχτεί τα νέα μέλη της ομάδας μας αλλά και όσους συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν.

Διευκρινίζεται πως οι υπόλοιπες προπονήσεις της ομάδας μας, μέχρι την πρώτη ανοιχτή της 25ης Ιουλίου, θα είναι κλειστές για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους».

Από περσινή ομάδα στη Νίκη παρέμειναν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Παύλος Τασιάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Λάιος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Γιάννης Κουτσούκης, Αλέξανδρος Σιώμος, Σταύρος Βουρδάκης, Άγγελος Ματθαίου, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Τζιώρας, Αλέκος Αναστασίου και προωθήθηκε ο Περικλής Χρηστίδης, ενώ οι έως τώρα προσθήκες είναι αν μη τι άλλο ουσιαστικές και σημαντικές.

Εκτός από τον Γάλλο μέσο Κρίστοφερ Μακενγκό που είναι ο μόνος που δεν έχει εικόνα από ελληνικά πρωταθλήματα, όλοι οι άλλοι είναι γνωστοί με τον Κέρι Λόρι να προέρχεται από την καλύτερη χρονιά του στον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ πρωταθλητής ήταν και ο Γιάννης Δωματάς με τον Εθνικό. Ακόμη εγνωσμένης αξίας είναι και ο Φάμπιο Ταβάρες και ο Αλέξης Τσεμπερίδης, αλλά και ο Έρβιστ Μετούσι που ξεχώρισε στον ΑΟ Σελλάνων και επιζητεί μια μεγαλύτερη διάκριση …και αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, που επιστρέφει για μία τρίτη θητεία στη Νίκη.

Φιλικό 29/7

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ στις 4/8 θα παίξει με τον Σαρακηνό.

Φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας πρόκειται να δώσει η Νίκη Βόλου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λάρισας. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη. Θυμίζουμε, πως ο Οικονόμος ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θα βρεθεί αντίπαλος της Νίκης στο νέο πρωτάθλημα.

Blue Power Card της Νίκης Βόλου

Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου, κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.

Ο κάτοχος της Blue Power Card, θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Πόλο – Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από την συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους.

Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card, θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας.

Blue Club: Καμία ανίερη συμμαχία

To Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως ο κόσμος της Νίκης δεν επιτρέπει καμία ανίερη συμμαχία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια, τα οποία ομολογουμένως μας πρόσφεραν άφθονο γέλιο τις προηγούμενες μέρες, θα θυμίσουμε σε κάποιους ότι: Ο πρώην πρόεδρός τους Α.Μ. ανέλαβε τα ηνία της τότε ομάδας τους (γιατί τώρα οι μισοί ακόλουθοί του υποστηρίζουν την Πύδνα), αφού προηγουμένως είχε φάει πόρτα από τον κόσμο της Νίκης, ο οποίος αποδεδειγμένα βάζει την αξιοπρέπεια πάνω από τη «δόξα».

Επίσης για όσους έχουν πρεμούρα να διαπιστώσουν την ύπαρξή μας, μπορούν εύκολα να το κάνουν πηγαίνοντας στο πρωτοδικείο και στη Γ.Γ.Α., όπου θα κατανοήσουν ότι ήμασταν από τους πρώτους συνδέσμους πανελλαδικά που άνοιξαν νόμιμα με το νέο νόμο κ.λπ. Αυτό όσον αφορά στην τυπική ύπαρξή μας. Όσον αφορά όμως στην ουσιαστική μας ύπαρξη μπορούν είτε να ανατρέξουν στο κανάλι των ultras world και στο διαδίκτυο γενικότερα είτε στις βαθύτερες αλλά και πιο πρόσφατες μνήμες τους, τις οποίες έχουν διαγράψει από το μυαλό τους. Βέβαια μπορεί να βρουν και κάποια δυσάρεστα συμβάντα για κάποιους με το πώς τους αντιμετωπίζουν ανά την Ελλάδα (Καυτατζόγλειο με Ηρακλή σαν τη γάτα με το ποντίκι). Επιπλέον δυστυχώς για κάποιους συμπολίτες κάποια παθήματα δεν έγιναν μαθήματα… Πιστοί λοιπόν σε συμπεριφορές του παρελθόντος να τους θυμίσουμε ότι πέρσι τέτοια εποχή περίπου είχαν γίνει κολαούζοι πίσω από τις πλάτες της Νίκης σε όποια προσπάθεια κατέβαλε εναντίον του εκτρώματος της Πύδνας…

Τώρα λοιπόν αφού έκαναν και επίσημα έναν δυνατό “φίλο” (Μαρινάκη) ξέχασαν την κλάψα του καλοκαιριού και έβγαλαν πάλι γλώσσα, όπως κάποτε έκαναν με αυτόν που τώρα βρίζουν… Είναι η τακτική του «εκεί που έφτυνα τώρα γλείφω», απλώς αλλάζει το πρόσωπο. Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόσμος της Νίκης δεν επιτρέπει καμία ανίερη συμμαχία… Για μας ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα… Ο λαός της Νίκης (με τα όποια λάθη του) δρα με γνώμονα το καλό και την αξιοπρέπεια της ομάδας. Δεν βάζει καμία διοίκηση και κανένα πρόσωπο πάνω από την ιδέα της Νίκης… Σε όσους υπηρετούν την ιδέα της Νικάρας προσφέρουμε αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια με προσωπικό κόστος πολλές φορές από το δικό μας μετερίζι. Με όσους όμως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη Νίκη και τον κόσμο για προσωπικούς σκοπούς, ζημιώνοντας μάλιστα την ίδια την ομάδα και την αξιοπρέπειά της, είμαστε εχθροί… Κυριολεκτικά… Έχουν γνώση οι φύλακες!»

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ”Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου