ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από αύριο …Πορταριά η ΠΑΕ Βόλος

από-αύριο-πορταριά-η-παε-βόλος-791999

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώνεται για την ΠΑΕ Βόλος που με τις οδηγίες του Ισπανού Χουάν Φεράντο παλιοί και νέοι παίκτες γυμνάζονταν στον Βόλο ενόψει Football League… αλλά από αύριο Κυριακή η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά του Πηλίου… ενώ το ρόστερ δεν έχει ακόμη κλείσει…

Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο 22 Ιουλίου για την Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Επιπλέον, έχουν ήδη προγραμματιστεί τα πρώτα πέντε φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί η διεξαγωγή και άλλων φιλικών αναμετρήσεων.

Τα πέντε πρώτα φιλικά προετοιμασίας της ΠΑΕ Βόλος έχουν ως εξής: Βόλος – Μαγνησιακός (28/7), Βόλος – Θησέας Αγριάς (3/8), Λαμία – Βόλος (8/8), Λεβαδειακός – Βόλος (13/8) και Βόλος – Τρίκαλα (19/8).

Όσον αφορά στη νέα ΠΑΕ το μετοχικό κεφαλαίο της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ αποφασίστηκε να είναι 300.000 ευρώ, ενώ η τιμή της κάθε μετοχής ορίστηκε στα 30 ευρώ και ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την αγορά μετοχών: Τράπεζα EUROBANK: ΙΒΑΝ: GR 0602600780000400200994834 (Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ) Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671, 24210 27861.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τις εκλογές στη Β’ Εθνική

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συζητήθηκε η προσφυγή για την ηγεσία της Ένωσης Β’ Εθνικής όπου ο Άρης Λυχναράς που δεν εξελέγη προσπαθεί να ανατρέψει μέσω της δικαστικής οδού τη νίκη – επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Ο Αρ. Λυχναράς, βέβαια, προσπαθεί να πετύχει κάτι, που θεωρητικά φαντάζει ακατόρθωτο, ζητώντας την ακύρωση των αρχαιρεσιών και την τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης μέχρι να διαταχθούν νέες εκλογές, αφού δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο στα χρονικά της λεγόμενης footballleague… και στο Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν και εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βόλος, αφού ο Αρ. Λυχναράς είπε ότι η εφορευτική δεν έλεγξε τη νομιμότητα αυτών που ψήφισαν και συγκεκριμένα του ΝΠΣ Βόλος, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να συμμετέχει στις αρχαιρεσίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Λυχναράς ανέφερε: «Τους είπαμε ότι ο Βόλος δεν μπορεί να ψηφίσει. Είχα στείλει και γνωμοδότηση. Πήγα στη διοργανώτρια και μου είπαν οι Λεουτσάκος, Βουγίδης ότι ήταν όλα εντάξει. Δεν αρκεί το καταστατικό ή ένα ΑΦΜ ή ένα πρωτόκολλο από το Υπουργείο Ανάπτυξης για να ψηφίσει ως ΠΑΕ. Πρέπει να έχει εγγραφεί στο ΓΕΜΗ, κάτι που δεν έχει γίνει και η δικηγόρος του υπογράμμισε ότι ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορούσε να ψηφίσει, γιατί δεν ήταν μέλος της Ένωσης Β’ Εθνικής».

Σε όλα τα «απάντησε» ο Χάρης Γρηγορίου για λογαριασμό της διοργανώτριας υποστηρίζοντας την ορθότητα της συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος: «Όλες οι υπό σύσταση ψήφιζαν. Και στο ΟΥΕΦΑ μπορούσε να παίζει τώρα ο Βόλος και ας μην ήταν αναρτημένο στο ΓΕΜΗ. Εξάλλου, στο πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου είναι αδύνατο να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Η ΕΠΟ έστειλε χαρτί για τον βόρειο όμιλο, όχι για τον νότιο. Ο Ηρακλής ούτε καν Γ.Σ. δεν έχει κάνει. Η διαπιστωτική πράξη του Βόλου ολοκληρώνεται το αργότερο τη Δευτέρα. Στις 5 Ιουλίου ο κ. Λυχναράς έκανε εξέταση των δικαιολογητικών. Αυτή είναι η εξήγηση πώς την επομένη μέρα δεν κατέγραψε, ούτε επιφύλαξη, ούτε εναντίωση για τις 13 που ψήφισαν. Επίσης και όταν εξελέγη ο κ. Λυχναράς αντιπρόεδρος το 2016 η ΠΑΕ Κισσαμικός υπό σύσταση ήταν». Η απόφαση δεν διευκρινίστηκε πότε θα εκδοθεί, αλλά αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα και μετά…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου