ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη

θετικό-αποτέλεσμα-στην-κρήτη-466205

Με στόχο να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς της περασμένης Τετάρτης στην πρεμιέρα του β΄ γύρου, αλλά και να πάρει ρεβάνς από την ήττα του α΄ γύρου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης (3 μ.μ.) με τον Εργοτέλη στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το τρίτο διπλό μετά από αυτά που είχαν στην αρχή και στο τέλος του α΄ γύρου στην Αθήνα κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, παίζοντας το καλό ποδόσφαιρο που συνηθίζουν, θέλοντας όμως και την τύχη και την αποτελεσματικότητα για να πάρουν ό,τι αξίζουν.

Σήμερα στις 3 μ.μ. στην Κρήτη ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει και την πρώτη του νίκη επί του Εργοτέλη, που είναι η μόνη ομάδα που πήρε φέτος διπλό στο Βόλο, και ο Σάκης Τσιώλης για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αργεντινό Χαβιέ Ουμπίντες που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Η απουσία του Ούμπιντες είναι πρόβλημα, αλλά ο Σάκης Τσιώλης αισιοδοξεί πως θα καλυφθεί το κενό του και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ελντίν Γιακούποβιτς, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Σέλεσι και αριστερά ο Ζαραδούκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σανκαρέ και Ντολεζάι.

Στην μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα είναι ο Άλβαρεζ που θα έχει δίπλα του ή τον Μητρόπουλο όπως στα τελευταία ματς, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να παίξουν ένας από τους Στ. Ρόκκα και Σκάρο, ενώ οι υπόλοιποι στα χαφ θα είναι οι Καπετάνος και Μόνχε σε ένα 4-4-2 που στην επίθεση θα είναι οι Σολάκης -Μαρτίν, ενώ στο 4-4-1-1 θα υπάρξει ένας επιπλέον μέσος. Επιπλέον στην αποστολή διαθέσιμοι είναι οι Μπρέσκα, Τομάς, Ψυχογιός, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκα.

Ο Ολυμπιακός μετά την 9η φετινή ισοπαλία με τον Πανιώνιο την Τετάρτη θέλει σήμερα θετικό αποτέλεσμα, αφού μέσα στο Γενάρη εκτός από το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει και μεγάλα ματς, μιας και στις 15/1 στο Βόλο θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ, στις 22 Ιανουαρίου θα παίξει στην Αθήνα με την ΑΕΚ και στις 30/1 θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ μέσα στο μήνα είναι και ο πρώτος αγώνας της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο που θα μάθει στις 12/1 (Κέρκυρα ή Ηρακλής).

Επίσης στα επόμενα ματς όπου θα υπάρχει επιστροφή του Ουμπίντες θα υπάρχουν άλλες απουσίες, αφού ο μέχρι τώρα ρέκορντμαν συμμετοχών Λεάντρο Αλβαρεζ, έχοντας το απόλυτο συμμετοχής στους αγώνες και ο αρχηγός του Ολυμπιακού που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο, ενώ ο Πίτερ Ντολεζάι θα λείψει στο ματς με την ΑΕΚ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου