ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναβολή στη Γενική Συνέλευση της Νίκης

αναβολή-στη-γενική-συνέλευση-της-νίκη-793954

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα απολογιστική Γενική Συνέλευση της Νίκης Βόλου αναβλήθηκε καθώς αποφασίστηκε να υπάρξει αναλυτικός οικονομικός έλεγχος, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα που ξεκινά τη χρονιά την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει την πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση την ερχομένη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό…

Στη Νίκη Βόλου λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας περιόδου και της νέας ομάδας που θα έχει μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις και όλα δείχνουν εκτός από τους Φάμπιο Ταβάρες, Μακενγκό, Κέρι, Μετούσι, Δωματά, Τσεμπερίδη, στην πρώτη θα υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα πέρα και από τον Θοδωρή Παπαδόπουλο που έχει συμφωνήσει με την βολιώτικη ομάδα στην οποία θα κάνει τρίτη θητεία…

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Σταύρου Σταθάκη που έχει αγωνιστεί και σε Ξάνθη, Λάρισα, ΑΕΚ, να παραμένει ψηλά, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις … Στόχος είναι το ρόστερ να έχει σχεδόν κλείσει πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στα Χάνια από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8.

Η αναβολή της Γ.Σ.

Η Νίκη για την αναβολή της ΓΣ ανακοίνωσε τα εξής: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στη συνεδρίαση στις 17/7/2018, αποφασίστηκε, να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με θέμα, τους οικονομικούς απολογισμούς των τμημάτων του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο πλαίσιο της διαφάνειας και της έγκυρης ενημέρωσης των μελών του, αποφάσισε να ορίσει ελεγκτές – λογιστές, οι οποίοι θα αποτυπώσουν τα οικονομικά στοιχεία όλων των τμημάτων του Συλλόγου και θα καταθέσουν την έκθεση οικονομικών πεπραγμένων στην Εξελεγκτική Επιτροπή που έχει εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου.

Η Εξελεγκτική Επιτροπή θα φέρει την έκθεση προς ψήφιση στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες»

Τετάρτη 25/7 πρώτη για τον κόσμο

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοικούσα επιτροπή της Νίκης η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, η οποία είναι την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 19.00. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την πραγματοποίηση της πρώτης ανοιχτής προπόνησης και του Αγιασμού της ομάδας μας, για την σεζόν 2018-2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης τις 19:00.

Ο κόσμος της Νίκης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και θα είναι πάλι εκεί, πιστός στο ραντεβού, ώστε να δημιουργήσει τη γνωστή μοναδική ατμόσφαιρα, να μεταδώσει το πάθος του και να υποδεχτεί τα νέα μέλη της ομάδας μας αλλά και όσους συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν.

Διευκρινίζεται πως οι υπόλοιπες προπονήσεις της ομάδας μας, μέχρι την πρώτη ανοιχτή της 25ης Ιουλίου, θα είναι κλειστές για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Φιλικό και με Οικονόμο

Φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας πρόκειται να δώσει η Νίκη Βόλου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λάρισας. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη. Θυμίζουμε, πως ο Οικονόμος ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θα βρεθεί αντίπαλος της Νίκης στο νέο πρωτάθλημα.

Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ στις 4/8 θα παίξει με τον Σαρακηνό και έχει κλειστεί και φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 10 Αυγούστου στα Χάνια.

Blue Power Card της Νίκης Βόλου

Η κάρτα που συνδυάζει όλα σε ένα είναι πλέον γεγονός από τη Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου, κάνει πράξη και φέρνει σε κυκλοφορία την Blue Power Card. Την κάρτα που θα κυκλοφορήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και να παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την Blue Power Card, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω και μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η Blue Power Card θα διατίθεται στην τιμή των 200ευρώ και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά εφάπαξ ή με δόσεις μέσω POS που διαθέτει ο Σύλλογος.

Ο κάτοχος της Blue Power Card, θα έχει εξασφαλίσει την ετήσια συνδρομή του στον Ερασιτέχνη και θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου.

Θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ των ΤΜΗΜΑΤΩΝ (Ποδόσφαιρο – Μπάσκετ – Πόλο – Βόλεϊ) για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, ενώ τα χρήματα από την Blue Power Card εκτός από την συνδρομή του Ερασιτέχνη θα μοιραστούν ποσοστιαία για ενίσχυση σε ΟΛΑ τα τμήματα για τις ανάγκες τους.

Τέλος, ο κάτοχος της Blue Power Card, θα απολαμβάνει εκπτώσεις και προσφορές σε τοπικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου