ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πρώτα δείγματα …ανόδου!

τα-πρώτα-δείγματα-ανόδου-794879

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σήμερα το βράδυ είναι η πρώτη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού που είναι παίκτες που ήρθαν στον Βόλο με στόχο να επαναφέρουν την ερυθρόλευκη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και καιρό δείχνει πιο δυνατός, πιο ποιοτικός, πιο ουσιαστικός, πιο έμπειρος, πιο φιλόδοξος, αλλά και πιο αποφασισμένος να πετύχει και ενώ η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς με την πρώτη προπόνηση γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου, για σήμερα είναι προγραμματισμένη μια ακόμη εκδήλωση-ραντεβού με τους φιλάθλους που είναι και η πρώτη παρουσίαση των νέων παικτών. Σήμερα λοιπόν Τετάρτη 18 Ιουλίου, στο κέντρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη» στο δρόμο προς την Άλλη Μεριά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τον γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του, στην εκδήλωση που έχει ετοιμάσει ο Ολυμπιακός για την παρουσίαση του μεγάλου χορηγού, των νέων εμφανίσεων και των νέων ποδοσφαιρικών αποκτημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018-΄19. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 και η κάρτα εισόδου κοστίζει 10 ευρώ.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι εξής:

Γιακουμής Αστέριος (3/5/1988) Τερματοφύλακας με 103 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική με Αγροτικό Αστέρα και Σπάρτη και 1 στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παλιούρας Κώστας (8/5/1988) Τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαγνησιακό. Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Ζάκυνθο, Αλεξάνδρεια, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου, Μύκονο, Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, πρόπερσι ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ μετά αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Μαργαρίτης Θανάσης (17/3/1997) Δεξιός μπακ που πέρσι ήταν στον Αμβρυσσέα Διστόμου με 18 συμμετοχές , ενώ έχει περάσει από Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης , ΑΟ Χανίων και Παναρκαδικό.

Μπουτζίκος Νίκος (16/9/1989) Αριστερός μπακ που είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και το 2015 στη Football League. Προέρχεται από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε αγωνίστηκε σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αγροτικο Αστέρα και Παναχαϊκή, έχοντας 156 συμμετοχές Β΄ και μια στην Α’ Εθνική.

Λεάντρο Πίντο (24/1/1994) Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός …χρόνια στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, την Καλλονή, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τη Λαμία , στην Κύπρο στην Δόξα Κατωκοπιάς, και τον Α.Ο. Τρίκαλα.(122 συμ. σε Α΄Β΄).

Οικονομόπουλος Μπάμπης (9/1/1991) Αμυντικό χαφ που παίζει και στο κέντρο της άμυνας με παραστάσεις από τη Super League ως παίκτης του Άρη από το 2009 ως το 2014, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Βύζαντα, του Α.Ο. Χανίων και της Σπάρτης.(149 συμ. σε Α’,Β. Γ΄).

Ναζίμ Ντέιβιντ (7/11/1996) Νιγηριανός μέσος που έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Πανσερραϊκού και πιο πριν στη Σλοβενία (NK Ankaran).

Καναβός Θανάσης (9/6/1997) Βολιώτης μέσος που είχε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Ζγκούρη Αντώνης- Ρόντιον (14/3/1988) Μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και έχει παίξει σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, Νέστο Χρυσούπολης, Οδυσσέα Κορδελιού, Αιγινιακό και Τρίκαλα καταγράφοντας 109 συμμετοχές και 34 γκολ.

Λώττας Αριστείδης (16/9/1988) Επιτελικός μέσος που πέρσι έπαιξε σε Άρη. Ξεκίνησε από ερασ. ΟΣΦΠ και μετά αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Χαϊδάρι, Λοκομοτίβ Μέζντρα (Βουλγαρία) , Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Καλλονή, Πανηλειακό, Κέρκυρα , Κόρινθο, Δωτιέα Αγιάς, Κισσαμικό, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Σπάρτη.(173 συμ.-23 γκολ σε Α,Β,Γ’).

Φλίγκος Κώστας (19/10/1985) Φορ που επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, που έκανε κι αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά, στον Γ.Σ. Αλμυρού. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 19 γκολ. Ο 32χρονος φορ, μετά το ξεκίνημά του στον Αίαντα Γαστούνης, πέρασε από τις ακόλουθες ομάδες: Θύελλα Πατρών, Δάφνη Ανδραβίδας , ΠΑΟ Βάρδας , Α..Ο. Κάστρου, Α.Ο. Καρδίτσας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ελασσόνα, Νίκη Βόλου, τον Παναιγιάλειο, όπως και τον Α.Ο. Τρίκαλα (166 συμμετοχές 61 γκολ).

Σαχινίδης Βασίλης (20/1/1986) Επιθετικός με 252 συμ. και 54 γκολ παίζοντας σε Ιωνικό, Τύρναβο, Αγροτικό Αστέρα, Κορωπί, Λευκάδα, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΟΦΗ Απόλλωνα Λάρισας και Τρίκαλα.

Νέο πρόσωπο στην επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι και ο Περικλής Αμανατίδης που είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε και εγγυάται να οδηγήσει την ερυθρόλευκη ομάδα τη νέα χρονιά προς την άνοδο.

Και βέβαια υπάρχει και η εγγύηση από παλιά αφού έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και ο επιθετικός Μπέικος και μένουν 1-2 ακόμη προσθήκες του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο.

Επίσης από καιρό έχει ανακοινωθεί η συνεργασία της με την εταιρία αθλητικών ειδών «Zeus», τα ρούχα της οποίας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και οι φροντιστές την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ξεκινά προετοιμασία στον Βόλο 23/7, ενώ στις 30 Ιουλίου «ανεβαίνει» στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο και εκεί θα παραμείνει έως τις 9 Αυγούστου, ενώ μετά θα υπάρχει το μοντάρισμα μέσα από τα φιλικά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας, για τα οποία ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους.

Ως τώρα φιλικά του Αυγούστου που έχει επίσημα ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, όπως και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για το πρώτο φιλικό με τον Αρη στις 12/8, ένα με Ολυμπιακό Πειραιά ή τη Λάρισα και ακόμη με αντιπάλους ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας, ο ΓΣ Αλμυρού, ο Ύπατος και η Στυλίδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου