ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα Γιαννιτσά ο Κένταυρος

στα-γιαννιτσά-ο-κένταυρος-466596

Τον Μίλωνα Γιαννιτσών αντιμετωπίζει η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 18.00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής Χάντμπολ. Έτσι μετά την ανάπαυλα των γιορτών η ομάδα της Αγριάς επανέρχεται σε αγωνιστική δράση, δίνοντας ένα δύσκολο αλλά και πολύ σημαντικό αγώνα με την ομάδα των Γιαννιτσών.

Ο αγώνας είναι δύσκολος λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, τον οποίο πέρυσι αντιμετώπισε ο Κένταυρος στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία και από τον οποίο έχασε μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, με 28 – 26. Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι αυτές οι ομάδες που μαζί με τους Πόντιους Κιλκίς και τον Αμύντα Αμυνταίου θα παλέψουν για την αποφυγή των 2 τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Μίλωνας Γιανιτσών μέχρι τώρα μετράει δύο νίκες απέναντι σε Αμύνταιο (εκτός) με 24 – 18 και σε Δράμα (εντός) με 32 – 27, ενώ έχει και 4 ήττες, με Δία Πολίχνης, Ηρακλή (εντός) και με Ιωάννινα, Άρη (εκτός). Στον αντίποδα η ομάδα της Αγριάς έκανε την πρώτη της νίκη στην 6η αγωνιστική με τον Αμύντα Αμυνταίου και θέλει με αντεπίθεση διαρκείας στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια του πρώτου γύρου (Γιαννιτσά, Δράμα, Πόντιους Κιλκίς) να επανακτήσει το χαμένο έδαφος. Είναι γεγονός πως στη διάρκεια του 15νθημέρου των γιορτών η ομάδα της Αγριάς έκανε την κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμη για το σημερινό σημαντικό αγώνα με τα Γιαννιτσά.

Ο τεχνικός του Κενταύρου Αγριάς Γιάννης Τσιάπας βλέπει ευχάριστα το απουσιολόγιο της ομάδας να μειώνεται. Έτσι θα έχει στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα τους: Ασλανίδη Νίκο, Πεντερίδη Νίκο, Κάβουρα Μιχάλη, Καποτά Νίκο, Βαλκαμελή Γιώργο, Αδάμ Δημήτρη, Σκετόπουλο Νίκο, Αστέρη Θεμιστοκλή, Καρανάσιο Κώστα, Πανάγο Γιάννη, Καλαποδά Γιάννη, Φουρλή Σάκη, Πινακά Γιώργο, Αρκουδέα Άκη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι αφοί Κοτζαφιλίου.

Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008 εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία, στους: Τσιάπα Γιάννη (προπονητή ανδρικής), Αθανασαράκη Γιάννη (προπονητή παμπαίδων – μίνι), Δημαρέλο Γιάννη (προπονητή τμημάτων υποδομών), Καλαποδά Γιάννη, Πανάγο Γιάννη, Κατσίνα Γιάννη, Γαλάτο Γιάννη (παίκτες της ανδρικής), Μουσούλη Ιωάννα (παίκτρια γυναικεία ομάδας), για τη χθεσινή ονομαστική τους εορτή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου