ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βλέπει» τετράδα

βλέπει-τετράδα-466606

Να εκμεταλλευτεί τα ευνοϊκά αποτελέσματα της Τετάρτης και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς που θα την φέρουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στους έξι πόντους απόσταση από την κορυφή θα επιδιώξει σήμερα στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς η Νίκη Βόλου απέναντι στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, στην αναμέτρηση με την οποία πέφτει η αυλαία στην 16η αγωνιστική της Football League 2.

Στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω των αποχωρήσεων και χωρίς κανένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, αφού δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Μπουσινάκη για να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν για ένα μόνο αποτέλεσμα, επιθυμώντας να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις και να αφήσουν πίσω τους τα όσα αρνητικά προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο Παντελής Μαγουλάς θα δουν μια διαφορετική Νίκη. Το ζητούμενο να κάνει η ομάδα το νέο ξεκίνημα που επιθυμεί και να πάρει την πολυπόθητη νίκη, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες που της στέρησαν την ευκαιρία να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου. Ολα όμως μπορούν να ανατραπούν, αρκεί το απόγευμα η Νίκη να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Τέσσερις μέχρι πρότινος βασικοί παίκτες δεν θα βρίσκονται σήμερα στο βασικό σχήμα. Βακουφτσής και Σαμαράς έχουν ήδη λύσει τα συμβόλαιά τους, ενώ ξένο σώμα αποτελεί και ο Διγκόζης που συζητά τη λύση της συνεργασίας του. Επιπλέον θα απουσιάζει ο Ντάνισιτς, αφού συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει αναμφίβολα περιορισμένες επιλογές για την σημερινή αναμέτρηση. Το πιο πιθανό είναι να επιλέξει παράταξη 4-3-3 με προωθημένο τον Γραμματικόπουλο. Πετράς και Βλάχος θα καλύψουν τις δυο πλευρές και θα τον πλαισιώνουν στην επίθεση, ενώ πίσω του θα τοποθετηθεί εκτός απροόπτου ο Βλαχοκυριάκος. Νάστος και Στουρνάρας είναι οι επικρατέστεροι να αναλάβουν ανασταλτικό ρόλο στα χαφ, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν στα άκρα οι Καρακώστας δεξιά και Τσικνίδης αριστερά και στο κεντρικό δίδυμο οι Μαϊστρέλλης και Παπαδήμας. Ο Κόσογλου θα αποτελέσει τον γκολκίπερ που θα υπερασπιστεί την εστία.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κόσογλου, Τάσσος, Τσικνίδης, Στουρνάρας, Νάστος, Μυριώτης, Αργύρης, Βλάχος, Βλαχοκυριάκος, Πετράς, Γραμματικόπουλος, Μαϊστρέλλης, Παπαδήμας, Καρακώστας, Σωτρίνης, Δραγάτης, Χρυσοχοϊδης, Παπαϊωάννου, Μπαϊμάκης, Ζάγκας και Φλάμος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αθηναίος ρέφερι, Αγγελος Ζαραβίνος με βοηθούς του τους Γεώργιο Υψηλάντη και Κωνσταντίνο Χαλιάσο, αμφότεροι από την πρωτεύουσα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Μιχαηλίδης από την Βοιωτία.

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης «καίγεται» για τους βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Παρά την χαμηλή του βαθμολογία, εκτός έδρας έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες σε Κοζάνη και Κατερίνη και να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Φιλιππιάδα. Συνολικά μετρά στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Football League 2 – 16η Αγωνιστική

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ.

Γήπεδο: Παντελής Μαγούλας

Ωρα: 15.00

31. ΚΟΣΟΓΛΟΥ 22.ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ

4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ 3.ΜΑΓΚΑΝΑΣ

55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ 4.ΠΑΪΖΑΝΟΣ

3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ 20.ΛΑΜΠΕΡΝΑΚΗΣ

13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ 15.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ 11.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

20.ΝΑΣΤΟΣ 16. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

14.ΠΕΤΡΑΣ 19.ΒΕΝΕΤΗΣ

6.ΒΛΑΧΟΣ 6.ΚΕΦΑΛΑΣ

8.ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΑΚΟΣ 8.ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ

9.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 10.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ

Προπονητές

Απ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Αν. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου