ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζουφρ από τη Γαλλία… και υπέρβαση με Τζεμά

ζουφρ-από-τη-γαλλία-και-υπέρβαση-με-τζ-466627

 

Εντονη κινητικότητα στην γαλλική αγορά έχει αναπτύξει τελευταία ο Ολυμπιακός Βόλου, δείχνοντας ενδιαφέρον για παίκτες από το Σαμπιονά.

Οι ιθύνοντες της βολιώτικης ΠΑΕ δεν σταματούν τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Γάλλο μέσο από την Λοριάν, αλλά και για αναθέρμανση ενδιαφέροντος για διεθνή Τυνήσιο από τη Λανς.

Το νέο όνομα είναι ο 26χρονος (23/7/84) μεσοεπιθετικός Γιαν Ζουφρ που αγωνίζεται στην Λοριάν και το όνομα του είχε “παίξει” και για άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Ο Yann Jouffre έχει αγωνισθεί ακόμη στην Νιμ και την Γκιγκάμπ, ενώ είχε και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα U19.

Στο μεταξύ στο προσκήνιο εμφανίσθηκε και πάλι το μεγάλο όνομα, ο Τυνήσιος διεθνής επιθετικός της Λανς Ισάμ Τζεμά που η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό μπορεί να θεωρηθεί και ως υπέρβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπήρχαν από τον περασμένο Δεκέμβρη στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο 27χρονος επιθετικός που έχει αγωνιστεί 47 φορές με την εθνική Τυνησίας και έχει σημειώσει 23 γκολ. Από το 2005 αγωνίζεται στη Λανς με εξαίρεση την περίοδο 2007-08, όπου είχε δοθεί δανεικός στην Καέν. Από τη γαλλική ομάδα, γνωστός στην Ελλάδα είχε γίνει όταν είχε πετύχει τα δύο από τα τρία τέρματα που είχε σημειώσει η Λανς επί του Παναθηναϊκού τον Φεβρουάριο του 2003 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με την εθνική Τυνησίας έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2008 και το 2010, ενώ δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2006, αν και είχε κληθεί, καθώς τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων. Πρόκειται για πολύ καλό επιθετικό, με υψηλό όμως κασέ που θα κρίνει και το αν ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την περίπτωση του Τυνήσιου άσου.

Οι ιθύνοντες της βολιώτικης ΠΑΕ εξετάζουν πάντως αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο από την Λατινική Αμερική, όσο και από την Ευρώπη, ενώ από την Ελλάδα έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Λούσιο Φιλομένο του ΠΑΟΚ, του Μπόσκο Μπάλαμαν του Πανιωνίου και του Μάρις Βερμπακόφσκις του Εργοτέλη και του Μάρκο Μαρκόφσκι απο τη Δόξα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός ακούστηκε πως μπορεί να εξετάσει και την απόκτηση και του αμυντικού Κώστα Γιαννούλη, της Κολωνίας και πρώην του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου