ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαραλαμπίδης ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία

χαραλαμπίδης-ο-εκλεκτός-για-την-τεχ-466936

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο «εκλεκτός» του Στράτου Γιδόπουλου για τον κυανόλευκο πάγκο. Ο Ελληνας τεχνικός θα γίνει ο τέταρτος στη σειρά προπονητής που αναλαμβάνει φέτος το «τιμόνι» της Νίκης Βόλου μετά τους Χόρχε Μπάριος, Αρμάντο Μαρέντζι και Πέντρο Πασκούλι. Οι δυο άντρες έχουν συμφωνήσει προφορικά και σήμερα ο 43χρονος προπονητής θα έρθει στο Βόλο για να συζητήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες και να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Ο Χαραλαμπίδης έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Ιεράπετρα, στο Πολύκαστρο, στον Φωκικό, στα Τρίκαλα, στη Βέροια και στον Εορδαϊκό, ενώ προσλήφθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Ιωνικό, αλλά μετά από μερικά 24ωρα αποτέλεσε παρελθόν και φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην προπονητής της Νίκης Αρμάντο Μαρέντζι! Μετράει 90 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και δέκα με τη Βέροια στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Στράτος Γιδόπουλος πήρε χθες την τελική του απόφαση… Να σημειωθεί ότι ο Πέντρο Πασκούλι λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν μπορούσε να έλθει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ο γιος του και πάλευε για τη ζωή του στην εντατική.

Δυο Αργεντίνοι υπογράφουν

Δύο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται από χθες στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης και σήμερα θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα. Οι Ναβαρέτε και Ολιβερ έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νέα Ιωνία και απομένουν τα τυπικά για να αποτελέσουν και επίσημα παίκτες της Νίκης Βόλου.

Ο Ματίας Ναβαρέτε, μεσοεπιθετικός, είναι γεννημένος το 1987 στο Μπουένος Αϊρες. Ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και έχει παίξει στην Ουγγαρία και στην Ισπανία. Ο Ολιβερ αγωνίζεται στην επίθεση, αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, ωστόσο περισσότερα στοιχεία για αυτόν δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Νίκη με την προσθήκη των δυο αυτών παικτών φτάνει τις τρεις μεταγραφές, αφού είχε προηγηθεί και η συμφωνία με τον Περικλή Μπουσινάκη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται σήμερα να υπογράψουν παρουσία και του Στράτου Γιδόπουλου, που θα έρθει σήμερα στο Βόλο.

Σήμερα θα υπάρξει ραντεβού του Στράτου Γιδόπουλου και με τους Αγγελο Διγκόζη και Βασίλη Σαμαρά για τη λύση των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν αποχωρήσει οι Μασίας, Μαλντονάδο και Βακουφτσής, ενώ παρελθόν θεωρείται και ο Κουτσογιάννης. Συζήτηση θα γίνει και με τον Μπαϊμάκη, τον νεαρό τερματοφύλακα που ήρθε δανεικός από τη Λάρισα, καθώς υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το ρόστερ.

Για το θέμα του Αντε Ντάνισιτς, που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, ο Στράτος Γιδόπουλος φαίνεται πώς το έχει αναλάβει προσωπικά. Χθες έβαλε χρήματα στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή ώστε να μην μπορεί να κάνει προσφυγή και σήμερα θα υπάρξει συνάντηση με τον παίκτη για να του συζητήσουν από κοντά τη συνεργασία τους. Ο Γιδόπουλος πάντως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου