ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

τώρα-αρχίζουν-τα-δύσκολα-466972

Με ισοπαλία ξεκίνησε χθες το β΄ γύρο του πρωταθλήματος αλλά και το 2011 ο Ολυμπιακός Βόλου, που δεν έχει χρόνο να σκεφτεί τις άτυχες στιγμές του αφού έχει αγώνα και την Κυριακή στην Κρήτη με τον Εργοτέλη για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Στον Ολυμπιακό -όπως είπε μετά το ματς ο Σάκης Τσιώλης- πιθανόν θα επιστρέψει με τον Εργοτέλη ο Χαβιέ Ουμπίντες, ένας παίκτης που πολλές φορές και χθες φάνηκε πως είναι βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας.

Ο Σακης Τσιώλης για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη, ανέφερε ότι καλό είναι πως δημιουργούμε ευκαιρίες και οι παίκτες προσπαθούν.

Για ένα σκηνικό στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πολλές φορές πρωταγωνιστής φέτος έκανε λόγο ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε μέχρι το 70΄ η ομάδα του ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και πως δικαιούταν μια «άνετη νίκη», όπως την χαρακτήρισε.

«Μέχρι το 70΄ συνεχίστηκε το ίδιο γνώριμο σκηνικό. Δείξαμε με την απόδοσή μας ότι δικαιούμασταν μια άνετη νίκη. Ωστόσο μετά που ανοίξαμε περισσότερο, βρεθήκαμε και να κινδυνεύουμε. Οι παίκτες μου προσπάθησαν. Τώρα έχουμε επτά παιχνίδια στην έδρα μας, τα οποία πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να πάρουμε νίκες που δικαιούμαστε βάσει της απόδοσής μας».

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επιβεβαίωσε τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στον μεταγραφικό τομέα, ωστόσο -όπως επεσήμανε- «πρέπει να είμαστε τυχεροί σε αυτόν τον τομέα και οι παίκτες που θα πάρουμε να είναι έτοιμοι να παίξουν».

*Την εικόνα του αγώνα και το τελικό 0-0 που το σφράγισε θέλησε να αποτυπώσει ο Τάκης Λεμονής στις δηλώσεις του. «Η βαθμολογία από την 5η και 6η θέση και κάτω είναι πολύ ρευστή, γι’ αυτό και οι νίκες είναι πολύ σημαντικές. Στο σημερινό παιχνίδι καμιά ομάδα δεν είχε την καθολική υπεροχή. Το ευχάριστο με μας είναι ότι δείχνουμε πως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Πιστεύω πως με την ενίσχυση που θα ακολουθήσει θα τα πάμε καλύτερα».

*Πάντως μετά το χθεσινό 0-0 και την 9η φετινή για τη βολιώτικη ομάδα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού μέσα στο Γενάρη ο Ολυμπιακός, εκτός από Εργοτέλη που θέλει ρεβάνς, έχει και μεγάλα ματς, στις 15/1 στο Βόλο θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ, στις 22 Ιανουαρίου θα παίξει στην Αθήνα με την ΑΕΚ και στις 30/1 θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ μέσα στο μήνα είναι και ο πρώτος αγώνας της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο που θα μάθει στις 12/1 (Κέρκυρα ή Ηρακλής).

 

 

• Μπορεί ο Χαβιέ Ουμπίντεζ να μην μπορούσε να αγωνιστεί χθες, ωστόσο πριν από τον αγώνα προπονήθηκε κανονικά. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κάθισε στον πάγκο της ομάδας του και στο ημίχρονο αναζήτησε την οικογένειά του στην εξέδρα. Τα φιλιά των παιδιών του αλλά και της γυναίκας του ήταν αρκετά για να του δώσουν δύναμη για την συνέχεια…

• Ο Γιάννης Μανιάτης έλειπε χθες από την αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης,

αλλά την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζονταν κόντρα στον Πανιώνιο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του αρχηγού των κυανέρυθρων στην ομάδα του Πειραιά.

• Εκτός από την 18αδα έμεινε τελικά ο Δημήτρης Πλιάγκας, μιας και ο Σάκης Τσιώλης είχε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές αλλά άφησε εκτός τον Λαρισαίο μέσο.

• 150 περίπου φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους.

• Τσουχτερό ήταν το κρύο χθες στο Πανθεσσαλικό και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αρκετοί ήταν εκείνοι που έψαξαν ένα τρόπο να ζεσταθούν. Κάποιοι τα κατάφεραν και κρύφτηκαν για λίγο στα μπουθ των δημοσιογράφων.

• 4.678 εισιτήρια κόπηκαν χθες στο παιχνίδι με τον μέσο όρο να πέφτει για τους ερυθρόλευκους.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου