ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με γκίνια και με γκρίνια!

με-γκίνια-και-με-γκρίνια-466987

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καθαρίσει πιο εύκολα με τις ευκαιρίες που έχασε, αλλά τελικά ο Ηρακλής γκρινιάζει για μία αμφισβητούμενη απόφαση του Κωνσταντινέα. Φουστέρ, Πάντελιτς έγραψαν το 2-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο έψαξε το γρήγορο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Μιραλάς ταλαιπωρούσε πολύ την αντίπαλη άμυνα, όμως μετά το πρώτο τέταρτο οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να περιορίσουν τον Βέλγο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δύσκολα έκαναν φάση. Τελικά, στο 32’ ύστερα από ωραία σέντρα του Γιάννη Παπαδόπουλου και ασταθής απόκρουση του Ελευθερόπουλου σε σουτ του Ρόμενταλ, ο Φουστέρ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 44’ ο Ριέρα αστόχησε από τη μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έριξε σημαντικά τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να βρει χώρους και να βγει στην επίθεση. Οι Πειραιώτες είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως παράλληλα είχαν και προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο 71’ πάντως, έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν ο Μιραλάς έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, πέρασε τρεις αντιπάλους, επιχείρησε και το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε μία φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Σολτάνι έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ποτουρίδη, ο οποίος φαίνεται να βάζει το χέρι του, και ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αλγερινό για θέατρο. Κάπου εκεί… κλείδωσε και το ματς, καθώς στην συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και στο 83’ με ένα εκπληκτικό σουτ ο Πάντελιτς έκανε το 2-0.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (75′ Χολέμπας), Ιμπαγάσα, Ριέρα (69′ Πάντελιτς), Ρόμενταλ (59′ Ζαϊρί), Φουστέρ, Μιραλάς.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης (70′ Λίμα), Κατσικάς, Χοσέμι, Ηλιάδης (69′ Βέλλιος), Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Σολτάνι, Σίσιτς (80′ Βουτσιάς), Μάρα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου