ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόσθεσε εμπειρία με Τσεμπερίδη

πρόσθεσε-εμπειρία-με-τσεμπερίδη-799736

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει την πολύχρονη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα ο 32χρονος Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, ο οποίος έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερη εμπειρία στη μεσαία γραμμή.

Η προσθήκη του Τσεμπερίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έρχεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις φιλοδοξίες των κυανόλευκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, βάζοντας ένα «μηχανάκι» στον άξονα. Ωστόσο δεν αναμένεται να τελειώσουν εδώ οι μεταγραφές, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 23χρονο υψηλόσωμο (1,85) Λαρισαίο επιθετικό, Φώτη Γκουντρουμπή, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Πιερικό μετρώντας 25 συμμετοχές και έξι τέρματα, ενώ έχει παίξει επίσης σε Απόλλων Λάρισας, Δωτιέα Αγιάς, Φαρκαδόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΟΕ Ελασσόνας και Κ20 ΑΕΛ.

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Τσεμπερίδη οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1986, έχει ύψος 1,83 και ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του Παναθηναϊκού ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα της Προοδευτικής, του Ηλυσιακού , της Καστοριάς, της Κέρκυρας, του Εθνικού Πειραιώς, του Απόλλωνα Σμύρνης, της ΑΕΛ, του Αγροτικού Αστέρα, του Αχαρναϊκού ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στον 1ο γύρο στην Καλαμάτα και στο 2ο μισό στον Απόλλωνα Πόντου. Συνολικά έχει 3 συμμετοχές στην Super League 236 στην Football League 45 στην Γ’ Εθνική και 22 στο Κύπελλο Ελλάδος. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

«Αντίο» από Γενιτσαρίδη – Κοντοέ

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου αποτελούν οι Μάνος Γενιτσαρίδης και Παναγιώτης Κοντοές, με τους δύο ποδοσφαιριστές να στέλνουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά ο Γενιτσαρίδης σχολίασε σε ανάρτησή του: «Αυτό ήταν..! Ένας χρόνος γεμάτος από όλες τις απόψεις έφτασε στο τέλος του. Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέρος αυτής της ιστορικής ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, το προπονητικό τιμ, και στους συμπαίκτες μου για αυτήν την χρονιά που περάσαμε, μια χρονιά με πολλές χαρές και λύπες, μια χρονιά που περάσαμε δύσκολα, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Δεχτήκαμε μεγάλο πόλεμο αλλά μείναμε ενωμένοι και αποδείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ένα μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ στο κόσμο της Νίκης Βόλου για την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα και ήταν δίπλα μας συνέχεια, αυτοί ήταν η δύναμή μας και αυτοί θα συνεχίσουν να είναι η δύναμη της Νίκης Βόλου. Ήρθε η ώρα να πω ένα απλό γεια και όχι αντίο γιατί είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Τα λέμε λοιπόν, πάντα θα έχετε μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

Το μήνυμα του Παναγιώτη Κοντοέ, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο: «Ένας κύκλος έκλεισε, για την ώρα τουλάχιστον, κάποιος άλλος ανοίγει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για αυτή τη χρονιά που έκλεισε επιτυχημένα και υπό πολύ καλές συνθήκες. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος! Η Νίκη Βόλου ήταν, είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι ολόψυχα να φτάσει εκεί που της αξίζει! Καλή συνέχεια και ίσως οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου