Με επιτυχίες κλείνει το πρώτο μέρος της χρονιάς για τον ΙπΟΤΙΣ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-11, 17:58:25
Με επιτυχίες κλείνει το πρώτο μέρος της χρονιάς για τον ΙπΟΤΙΣ

Με τους 6ους και 7ους διασυλλογικούς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων 7-8 Ιουλίου, έκλεισε το πρώτο μέρος της αθλητικής σεζόν για την ομάδα εμποδίων του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας. Οι αθλητές του ομίλου συμμετείχαν στους δύο αγώνες αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις ικανότητες και ποιότητα ιππασίας τους.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις όλων των αθλητών, καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών τους. Συνολικά, συμμετείχαν 5 αθλητές της ομάδας και κατέλαβαν 2 κύπελλα στις κατηγορίες 1.10μ και 1.15μ, καθώς και 4 ακόμα διακρίσεις με άπταιστες διαδρομές στις κατηγορίες 0.80μ και 1μ.

Ο τίτλος της 1ης πολυνική Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία 1.10μ. απονεμήθηκε στην προπονήτρια και αθλήτρια του ομίλου Αμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco Van De Vossecant.

Άπταιστες και πολύ καλές διαδρομές είχαν στην πρώτη τους κιόλας συμμετοχή ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Δημήτρης Παΐλας, καθώς και η αθλήτρια ιππικής δεξιοτεχνίας, Λήδα Κουτρομάνου. Εξίσου καλές εμφανίσεις έκαναν οι εμποδίστριες Νικολέτα Παπαζήση με άπταιστη διαδρομή, και Δόμνα Σχουλλή δοκιμάζοντας υψηλότερες κατηγορίες για πρώτη φορά.

Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν από Σεπτέμβριο, δίνοντας περιθώριο στους αθλητές και τα άλογά τους να βελτιώσουν την τεχνική τους ώστε να συμμετέχουν ακόμα πιο δυναμικά και πάλι το φθινόπωρο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=