ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κοντά σε νέες προσθήκες βρίσκεται η Νίκη Βόλου

κοντά-σε-νέες-προσθήκες-βρίσκεται-η-νί-800584

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις είναι οι διοικούντες τη Νίκη Βόλου, σύμφωνα και με τα όσα τόνισε χθες ο Νίκος Ιμεράι.

Ο προεδρεύων των κυανόλευκων και εκ των βασικών χρηματοδοτών του ποδοσφαιρικού τμήματος, φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή σχολίασε μεταξύ άλλων πως άνθρωπος του Ολυμπιακού Βόλου, θέλησε να «χαλάσει» τη μεταγραφή του Γιάννη Δωματά, δίχως όμως τελικά να τα καταφέρει.

Ακόμη πρόσθεσε σχετικά με την κόντρα με τους Austrian Boys, πως οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου θα έπρεπε να καταδικάσουν την ανακοίνωση των ερυθρόλευκων οπαδών, σχετικά με συναντήσεις που είχε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν ευσταθούν. Παράλληλα, μιλώντας στον «Βόλος 9.86» σχολίασε πως ήθελε από τη μεριά του να… «χαλάσει» τη μεταγραφή Φλίγκου στον Ολυμπιακό και μετά από όσα προηγήθηκαν με τον Δωματά.

Αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του έκανε γνωστό πως η ομάδα του κινείται για την απόκτηση ακόμη έξι ποδοσφαιριστών, λέγοντας πως οι θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης είναι αυτές του αριστερού μπακ, του στόπερ αλλά και του επιθετικού, λέγοντας συγκεκριμένα: «Αν βρούμε έναν παίκτη καλό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, δε θα πούμε όχι. Εμείς θα φτιάξουμε μία ομάδα και ο κόσμος θα κρίνει».

Επιπροσθέτως σε ερώτηση για το αν υπάρχει στα πλάνα φιλικό με την ΠΑΕ Βόλος ή αλλιώς ΝΠΣ Βόλος απάντησε πως: «Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι αντίθετος. Δεν έχουμε κάποιο κοινό με τον ΝΠΣ».

Στην Κέρκρυα ο Βέρτζος

Στην ομάδα της Κέρκυρας θα συνεχίσει την πολυετή του θητεία στα γήπεδα της Ελλάδας ο Αγγελος Βέρτζος, ο οποίος είχε δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση από τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα η συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ ήρθε την ίδια μέρα στις 10 Ιουλίου, με την προηγούμενη ομάδα του, το ΑΟ Τρικάλων, την περσινή περίοδο, με την οποία και μέτρησε

33 συμμετοχές σημείωσε 2 τέρματα. Επίσης, οι «Φαίακες», ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Νίκου Βουτσελά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκολ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκολ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα και είναι διεθνής στην ομάδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου