ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογράφει ο Μπουσινάκης

υπογράφει-ο-μπουσινάκης-467310

Ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου, αλλά από τα 15 του ο Παναθηναϊκός τον ενέταξε στις ακαδημίες του. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παιανία, όμως ευκαιρίες δεν πήρε από τους πράσινους. Μετά από την περιπλάνησή του και στις τρεις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος και μια χρονιά στην Δανία, ήρθε η ώρα να επιστρέψει ξανά στη Νέα Ιωνία. Ο λόγος για τον Περικλή Μπουσινάκη, που σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους και να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ηδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 25χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή και χθες μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Μπουσινάκης έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό Βόλου για ένα εξάμηνο, έχοντας δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στους ερυθρόλευκους στο πρώτο μισό της σεζόν 2005-2006. Με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλωνα Αθηνών και στην τρίτη εθνική κατηγορία, όπου έπαιξε σε έξι ματς, ενώ η επόμενη αγωνιστική χρονιά τον βρίσκει στην Δανία και στην ΑΒ Κοπεγχάγης με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εννιά συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία και πέτυχε μάλιστα ένα γκολ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την σεζόν 2007-2008 έπαιξε 18 ματς με τον Παναιτωλικό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Κέρκυρα στην Β’ Εθνική, ακολούθησε ο Εθνικός Πειραιώς, ενώ την σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε στη Σούπερ Λίγκα με τον Πανθρακικό σε πέντε ματς.

Συνολικά στην Α’ Εθνική μετρά πέντε συμμετοχές, στη δεύτερη κατηγορία 21 με τρία γκολ και στην Γ’ 24 με ένα τέρμα. Το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Ιωνικό, αλλά λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στην υπόθεση Γιάννη Τσάγγαρη, οι άνθρωποι της Νίκης περιμένουν να λύσει ίσως και σήμερα το συμβόλαιό του με την Αναγέννηση Καρδίτσας για να συζητήσουν μαζί του τις λεπτομέρειες.

Σήμερα οι εξελίξεις για τον προπονητή

Χθες δεν ξεκαθάρισε εν τω μεταξύ το θέμα του προπονητή στη Νίκη Βόλου. Περισσότερες πιθανότητες πάντως συγκεντρώνει το σενάριο να επιστρέψει από την Ιταλία και να συνεχίσει ο Πασκούλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν αποκλειστεί οι περιπτώσεις των Χαραλαμπίδη και Καλαϊτζίδη έχουν αποκλειστεί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντως ο Στράτος Γιδόπουλος θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση γύρω από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Κολλάει στο οικονομικό με Σαμαρά και Διγκόζη

Οι συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων τους μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα και υπάρχει περίπτωση τελικά οι Σαμαράς και Διγκόζης να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους με την κυανόλευκη ΠΑΕ. Ετσι ούτε χθες βρέθηκε η χρυσή τομή για να λύσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Αντίθετα ο Μιχάλης Κουτσογιάννης συμφώνησε και σήμερα αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και να λύσει το συμβόλαιό του. Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν αποδεσμευτεί Μασίας, Μαλντονάδο και Βακουφτσής.

Τραυματίας ο Ντάνισιτς;

Δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας ο Αντε Ντάνισιτς. Ο Κροάτης επικαλέστηκε ότι ήταν άρρωστος, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε απολύτως πιστευτό από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ντάνισιτς έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, ωστόσο ο Στράτος Γιδόπουλος θα έχει ραντεβού μαζί του μέσα στις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα που έχει προκύψει.

Ερχεται με Αργεντίνους

Αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να βρίσκεται στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που τελικά και πάλι πήρε την απόφαση να συνεχίσει αναμένεται να προχωρήσει σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα λειτουργήσουν μάλιστα ως ένεση ηθικού ενόψει της Σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιδόπουλος θα φέρει μαζί του και δυο Αργεντίνους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους όμως δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία.

Επέστρεψε Κύπρο ο Βακουφτσής

H επιστροφή του Γιώργου Βακουφτσή στην Κύπρο είναι γεγονός. Ο πρώην κυανόλευκος που έλυσε προχθές την συνεργασία του με τη Νίκη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας με χρονική διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ΠΑΕΕΚ είναι ο τρίτος του σταθμός στην Κύπρο, μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου