ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρελό σενάριο για τον Μπουονανότε της Ρίβερ

τρελό-σενάριο-για-τον-μπουονανότε-της-851206

Ενα τρελό σενάριο που έχει να κάνει με την απόκτηση του Μπουονανότε διέρρευσε χθες και αφορά στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος είχε τονίσει πως για την Ελλάδα ταξιδεύει ένας 23χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αν παίξει θα πέσουν τα τσιμέντα.

Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα 23χρονο Λατίνο ποδοσφαιριστή. Το γεγονός πάντως να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Αργεντίνος μέσος της Ρίβερ Πλέιτ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο μιας και το κασέ του αγγίζει τα 6-7 εκ. ευρώ.

Πάντως η περίπτωσή του είχε απασχολήσει πρόσφατα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς μέσω του οποίου θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στον Βόλο. Ο Μπουονανότε έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 1988 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και σε ηλικία 17 ετών πραγματοποίησε ντεμπούτο με τα χρώματα της Ρίβερ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο οποίος όμως παραλίγο τον Δεκέμβριο του 2009 να χάσει την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου τρεις φίλοι του γνώρισαν τον θάνατο. Τελικά ο Ντιέγκο επανήλθε στα γήπεδα τον περασμένο Απρίλιο και βρίσκοντας ξανά τον παλιό καλό του εαυτό έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Ο Μπουονανότε έχει μάλιστα συμμετοχή και με την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής με την οποία στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης. Με την φανέλα της Ρίβερ μάλιστα μετρά 101 συμμετοχές και 25 τέρματα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου