ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνοπλος στο νέο πρωτάθλημα θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός

πάνοπλος-στο-νέο-πρωτάθλημα-θα-εμφανι-802008

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ένα-ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για τον νέο Ολυμπιακό Βόλου, που αναμένεται στο φετινό πρωτάθλημα να κάνει το κάτι παραπάνω, με βασικό στόχο την άμεση επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Το περασμένο χρονικό διάστημα, η δουλειά σε όλα τα επίπεδα, που ξεκίνησε στους «ερυθρόλευκους» αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν και βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου να χαίρεται… με την παραμονή του στην κατηγορία, βγήκε προς τα έξω, οργανωμένα και συντονισμένα. Έως σήμερα, οι Βολιώτες έχουν πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές και 14 ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ, με τη διοίκηση να προειδοποιεί για νέες… εκπλήξεις, που θα φέρουν τα επίπεδα ενθουσιασμού στον κόσμο στο κατακόρυφο.

Οι προσπάθειες της διοίκησης του Ολυμπιακού αποπνέουν εμπιστοσύνη, δείχνοντας πώς ο Ολυμπιακός βαδίζει σε στέρεα μονοπάτια επιτυχιών, με φόντο την πολυπόθητη άνοδο που άπαντες στις τάξεις των Βολιωτών περιμένουν.

Ο Ολυμπιακός έως τώρα δείχνει «δυνατός» σε όλες τις γραμμές καθώς έχουν αποκτηθεί οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο δεξιός μπακ Μαργαρίτης, ο αριστερός μπακ Μπουτζίκος, ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο, οι μέσοι Οικονομόπουλος, Καναβός αλλά και ο Νιγηριανός Ναζίμ, και οι επιθετικοί Ζγκούρη, Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζαχος και ο επιθετικός Μπέικος και ενώ υπάρχουν ήδη 25 παίκτες για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Περικλής Αμανατίδης, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τους συνεργάτες του, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκάθαρα επιθυμούν να έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του το ρόστερ, πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου, στο Ελατοχώρι Πιερίας, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν έως τις 9 Αυγούστου.

23/7 η «πρώτη» στο ΕΑΚ

Σε δύο ακριβώς εβδομάδες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», εκεί όπου δίνεται και το ραντεβού των φιλάθλων της ομάδας. Και μπορεί η πρώτη προπόνηση να γίνει στο ΕΑΚ, αλλά το Πανθεσσαλικό στάδιο θα φιλοξενήσει και φέτος τους ερυθρόλευκους, μετά την αρνητική απάντηση του Δήμου Βόλου στο αίτημα του Ολυμπιακού για τη χρήση του. Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ απάντησε αρνητικά στον Ολυμπιακό, λόγω του ότι, σύμφωνα με τα σχέδια του Δήμου και της Περιφέρειας, το στάδιο ΕΑΚ θα κλείσει τον ερχόμενο Οκτώβριο για εργασίες και θα παραδοθεί το 2019.

Ενθουσιασμός για τα διαρκείας

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων φιλάθλων για αγορά εισιτήριων διαρκείας, με την πώληση τους να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και να ξεπερνά ήδη τις πρώτες εκατοντάδες, από ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν τη Βολιώτικη ομάδα. Σε λίγο εξάλλου καιρό θα είναι έτοιμα προς χρήση και τα νέα γραφεία της ομάδας, στις οδούς Λώρη και Ιάσονος, στον 5ο όροφο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας έχουν δοθεί προς πώληση και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου