ΑΘΛΗΤΙΚΑ

It’s… heading home!

its-heading-home-802726

Πάει κι αυτή!

Η Αγγλία έβγαλε… νοκ-άουτ και τη Σουηδία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά έπειτα από το 1990, επικρατώντας 2-0των Σκανδιναβών σκοράροντας με δύο κεφαλιές (εξ’ ου και το it’s… heading home σε παράφραση του συνθήματος: it’s coming home).

Ο Μαγκουάιρ άνοιξε το σκορ στο 30’, κυριαρχώντας στους… αιθέρες έπειτα από κόρνερ του Γιανγκ, ενώ στο 58’ ο Ντέλε Άλι εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Λίνγκαρντ και με άπιαστη κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα για τα «λιοντάρια».

Εξαιρετικός ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος στάθηκε στο ύψος του, όταν χρειάστηκε, κάνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις στην κεφαλιά (47’) και το σουτ (71’) του Μπεργκ και στο συρτό του Κλάεσον (62’) από πολύ καλή θέση.

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ (85’ Γιάνσον), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Έκνταλ, Λάρσον, Κλάεσον, Φόρσμπεργκ (65’ Όλσον), Τόιβονεν (65’ Γκουϊντέτι), Μπεργκ

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Γιανγκ, Χέντερσον (85’ Ντάιερ), Λίνγκαρντ, Ντέλε Άλι (77’ Ντελφ), Κέιν, Στέρλινγκ (90+1’ Ράσφορντ

Γήπεδο: Samara Arena
Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου