ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με Άρη ο Ολυμπιακός

φιλικό-με-άρη-ο-ολυμπιακός-802981

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα δυνατά φιλικά που υποσχέθηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται πως θα είναι πραγματικότητα τον ερχόμενο Αύγουστο και όταν η ομάδα επιστρέψει στον Βόλο έχοντας κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού υλοποιώντας ώς τώρα ό,τι έχει υποσχεθεί σχετικά με την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί έχει ανακοινώσει κάποια φιλικά ενώ εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και άλλα με το πρώτο να γίνεται την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Βόλο με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά προετοιμασία στον Βόλο και στο ΕΑΚ 23/7, στις 30 Ιουλίου «ανεβαίνει» στο Ελατοχώρι όπου θα παραμείνει έως τις 9 Αυγούστου και μετά από ένα ρεπό οι ερυθρόλευκοι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό με τον Άρη. Ένα ακόμη φιλικό τον Αύγουστο θα γίνει στην πρώτη διακοπή της Σούπερ Λίγκας και αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Πειραιά ή η Λάρισα.

Επίσης φιλικά του Αυγούστου που έκλεισε και έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική , στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή.

Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει και σύντομα θα ανακοινώνει κι άλλα φιλικά εκτός από αυτά με ομάδες της Σούπερ Λίγκας, και με ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας , ο ΓΣ Αλμυρού και οι επίσης νεοφώτιστοι στην κατηγορία Ύπατος και η Στυλίδα φιλικά που ίσως για τον προπονητή χρειάζονται περισσότερο από τα μεγάλα.

Οι όλες κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου είναι φυσικό να μεταφράζεται και με μεγάλη η ανταπόκριση για τα διαρκείας …Ο κόσμος «διψά» να δει και πάλι την ομάδα να διαπρέπει μέσα στο γήπεδο, να πρωταγωνιστεί και το σπουδαιότερο, να ανέβει και πάλι στη Φούτμπολ Λιγκ, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ήδη η ανταπόκριση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγάλη και εκτιμάται πως θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Θυμίζουμε πως υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (εφόσον η ομάδα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Συνεχίζουν οι νεαροί Ζάχος και Πατσής στον Ολυμπιακό Β.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Ζάχο και Γιώργο Πατσή. «Ο 19χρονος Δημήτρης Ζάχος από μικρός ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου. Σε ηλικία δεκαέξι χρόνων αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και τον Μάρτιο του 2016 φόρεσε την φανέλα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Από το καλοκαίρι του 2017, ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου και συνεχίζει. Πρόκειται για έναν δυναμικό παίκτη με πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Αγωνίζεται ως μέσος.

Ο 19χρονος Γιώργος Πατσής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ωρεών, το 2015-16 αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, το πρώτο μισό της περιόδου 2017-18 αγωνίστηκε στο Ρήγα Φεραίο ενώ μετά επανήλθε στην ομάδα μας και από τότε αποτελεί μέλος της και συνεχίζει, ενώ είναι σπουδαστής στις σχολές ΟΑΕΔ με αντικείμενο το Φυσικό Αέριο. Αγωνίζεται στη θέση τόσο του κεντρικού αμυντικού όσο και του αμυντικού μέσου αποτελώντας επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία».

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με την οποία ζητεί να ανταποκριθεί ο κόσμος στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, ώστε ο αριθμός τους να φτάσει τις δύο έως τρεις χιλιάδες. Αναλυτικά: «Φίλοι του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ομάδας έθεσε σε κυκλοφορία τα νέα διαρκείας 2018-2019. Καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε. Να επιβραβεύσουμε τους διοικούντες για το μεγάλο έργο που επιτελούν. Να τους δώσουμε κουράγιο και διάθεση για τη μεγάλη συνέχεια.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσκολος. Με τη στήριξη και την παρουσία του κόσμου, θα το διανύσουμε όλοι μαζί πιο εύκολα. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας μας.

Ο κόσμος πλέον συσπειρώθηκε, αισιοδοξεί και ετοιμάζεται για τις επιτυχίες και την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ο ΣΦΟΒ, όπως παλιά, πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, μαγαζί-μαγαζί, δε θα αφήσει κανέναν Βολιώτη ανενημέρωτο και ασυγκίνητο. Βάζουμε τον στόχο και το στοίχημα, όλοι μαζί για 2.000-3.000 διαρκείας για φέτος. Οι τιμές είναι ελκυστικές και αξίζει για μια αγωνιστική διαδρομή με συγκινήσεις, χαρές και αγωνίες.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, ταπεινά με σιγουριά και αισιοδοξία προχωράμε και ελπίζουμε.

Ο Ολυμπιακός μας, η πιο μεγάλη δύναμη στην κοινωνία της πόλης μας, αλλά και η ισχυρότερη επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας, στέλνει το μήνυμα ότι θα πετύχουμε και ότι θα επιστρέψουμε στα σαλόνια της Super League.

Το επόμενο ραντεβού στις 23/7 στην έναρξη της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι για τρίτη φορά, το ΕΑΚ θα είναι μικρό για τον κόσμο μας, αφού στις προηγούμενες δύο εκδηλώσεις, Γενική Συνέλευση και διαρκείας, οι αίθουσες ήταν μικρές για το «ανάστημα» του κόσμου…. Η διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Νέες εκδηλώσεις

Μετά την εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διάρκειας του Ολυμπιακού Βόλου η διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου περιμένει έμπρακτη και μεγαλύτερη στήριξη και σε άλλες δυο εκδηλώσεις…

Αρχικά θα υπάρξει στις 18/7 η εκδήλωση σε μεγάλο κέντρο στην Άλλη Μεριά παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας που φέτος ντύνει η αθλητική εταιρεία «Zeus» και παράλληλα παρουσίαση νέων παικτών και χορηγών και την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ θα υπάρχει και η πρώτη επαφή του κόσμου με την ποδοσφαιρική ομάδα στο γήπεδο αφού θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς…

Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι απόλυτα δικαιολογημένος, με 11 μεταγραφές και 13 ανανεώσεις … καθώς βλέπει ότι η διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστεί, έχει την οργάνωση που απαιτείται κι έχει καταφέρει να κινείται έτσι ώστε το όνομα του Ολυμπιακού να εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους….

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου