ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από το Πανθεσσαλικό στις 25/7 η εκκίνηση για την Νίκη

από-το-πανθεσσαλικό-στις-25-7-η-εκκίνηση-γ-802987

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, έδρα των κυανόλευκων από την περσινή σεζόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την «πρώτη» να ορίζεται για την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Σε 18 μέρες ξεκινά το «χτίσιμο» της νέας Νίκης για την αγωνιστική περίοδο 2018 -΄19, με τους κυανόλευκους να πραγματοποιούν την «πρώτη» τους συγκέντρωση παρουσία των φιλάθλων την Τετάρτη 25 Ιουλίου και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και όχι στην παραδοσιακή τους έδρα το «Π. Μαγουλάς», το οποίο θα παραμείνει κλειστό λόγω των έργων ανακατασκευής.

Οι κυανόλευκοι που ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά με τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, έχουν ακόμη λίγες μέρες ξεκούρασης, μέχρι να ξεκινήσει η φετινή προετοιμασία.

Με την ομάδα να παραμένει για λίγες μέρες στον Βόλο και να πραγματοποιεί το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Πανθεσσαλικό, θα «ανηφορίσει» στη συνέχεια για τα Χάνια, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό και πιο σκληρό στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Στόχος των κυανόλευκων είναι να δώσουν σχεδόν μία ντουζίνα φιλικά παιχνίδια, και με ομάδες από την Super League και κλεισμένο μέχρι στιγμής δείχνει να είναι το φιλικό με τον Παναιτωλικό, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ομάδα του Αγρινίου να επιστρέφει από το Πήλιο και μετά την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

20 και συνεχίζει

Μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι έχουν προχωρήσει στην ενίσχυσή τους σχεδόν σε όλες τις θέσεις, πλην από αυτή του τερματοφύλακα, όπου παρέμειναν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, όπως και ο νεαρός Παύλος Τασιάς.

Στην αμυντική γραμμή, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Νίκος Παπαδήμας, παραμένουν στα κυανόλευκα, με τον Ερβιστ Μετούσι να αποτελεί νέα μεταγραφή ενώ αναμένεται και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, για τη θέση του αριστερού μπακ.

Στη μεσαία γραμμή παραμένουν από την περσινή περίοδο οι Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Γιάννης Βέργος, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς και ο νεαρός Γιάννης Κουτσούκης, ενώ έχουν προστεθεί οι Φάμπιο Ταβάρες και Κρίστοφερ Μακενγκό.

Μεσοεπιθετικά οι κυανόλευκοι διατήρησαν στις τάξεις τους τον Σταύρο Βουρδάκη, και τον Αλέξανδρο Σιώμο, ενώ πρόσθεσαν τους Λόρι Κέρι και Γιάννη Δωματά, με το… βαρύ πυροβολικό Χρήστο Τζιώρα και Αλέκο Αναστασίου να παραμένουν επίσης ποδοσφαιριστές της Νίκης.

Στην Κέρκυρα ο Βέρτζος

Με μία 20άδα έτοιμων ποδοσφαιριστών, η Νίκη συνεχίζει από κει και πέρα την προσπάθειά της για ενίσχυση με τον Αγγελο Βέρτζο να μην ξαναντύνεται στα κυανόλευκα, όπως όλα δείχνουν μιας και επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να βρεθεί σε μια ομάδα της Football League, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και τέτοια δείχνει να είναι η Κέρκυρα, της οποίας μέλος αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Τρισάγιο εις μνήμη Π. Ντοκούζη

Τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη θα τελεστεί από το Blue Club μεθαύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο μνημείο που βρίσκεται στο δρόμο για τα Πευκάκια. Η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα στις 9/7 και ώρα 19:00 θα τελεστεί το Τρισάγιο στην μνήμη του αδερφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΟΚΟΥΖΗ. Όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί στο μνημείο που έχει στηθεί στον δρόμο για τα Πευκάκια.

ΚΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ…

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου