ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παρών» για τον μικρό Αποστόλη

παρών-για-τον-μικρό-αποστόλη-804391

Παρά την υψηλή θερμοκρασία οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΘ έδωσαν το «παρών» σε ένα ξεχωριστό αγώνα χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Olimpico αντιμετωπίζοντας τους παλαιμάχους της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Σκοπός ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Αποστόλη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό τραυματίστηκε στο κεφάλι παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Ο 9χρονος έχει ξεφύγει πλέον από τον κίνδυνο και αφού νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, και στη μονάδα εντατικής θεραπείας πλέον βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Το «παρών» στο χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα έδωσαν και οι γονείς του, ευχαριστώντας την ΕΠΣΘ για την πρωτοβουλία της, όσο και τους ανθρώπους της Αγίας Άννας, της ποδοσφαιρικής ομάδας της οποίας και ο μικρός Αποστόλης είναι μέλος.

Για την ομάδα της ΕΠΣΘ κλήθηκαν να αγωνιστούν χθες οι: Τζέκας, Οικονόμου, Παπαρίζος,

Πετσιμέρης, Πέτρου, Μαλακασιώτης, Βαΐτσης, Σκούρας, Ντούρας, Δουλάς, Φασούλας,

Μπουράζας, Κωστούλας, Κουντούρης, Φωτιάδης, Νανάς, Καραμίχαλος, Μάνδαλος, Κυριάκος, Τσουκάλης, Παλάσης, Καλόγηρος, Οικονόμου, Παπαδήμος, Σταματίου, Κοντοβάς και Μούτος.

Με την ομάδα παλαιμάχων της Αναγέννης Καρδίτσας αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζιφούλης, Παπαευαγγέλου, Καλυβιώτης, Κατσέλος, Κουτρούλιας, Μπέκος, Κωστόπουλος, Λάππας, Στάθης, Γούλας, Κολοκύθας, Τακόπουλος, Μπούτας, Δρόσσος, Κύρκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κουζάκης, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Παγωνόπουλο, Καρακίτσιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου