ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν ο Βακουφτσής, φεύγουν Σαμαράς και Διγκόζης

παρελθόν-ο-βακουφτσής-φεύγουν-σαμαρά-467809

Ο Στράτος Γιδόπουλος κάνει κινήσεις, «ξεκαθαρίζει» το ρόστερ και όλα δείχνουν ότι συνεχίζει… Ομως πραγματικά κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Γιαννιτσών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς για την FootballLeague 2. Τρία βασικά στελέχη κλήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαια τους και συγκεκριμένα οι Διγκόζης, Βακουφτσής και Σαμαράς, ο Ντάνισιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, ενώ ερωτηματικό παραμένει στο θέμα του προπονητή…
 
Οι τρεις πρώτοι
Τρία βασικά στελέχη της ομάδας, που ήρθαν το καλοκαίρι με σκοπό να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν τους κυανόλευκους να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, κλήθηκαν να λύσουν την συνεργασία τους και συγκεκριμένα οι Αγγελος Διγκόζης, Βασίλης Σαμαράς και Γιώργος Βακουφτσής. Ο τελευταίος ζήτησε από μόνος του να αποχωρήσει και ήδη από χθες αποτελεί και επίσημα παρελθόν, αφού έλυσε το συμβόλαιό του, ενώ για τους άλλους δυο ήταν απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου να τελειώσει η συνεργασία τους με την ομάδα. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της λύσης της συνεργασίας τους με τους κυανόλευκους.
Οι Αγγελος Διγκόζης και Βασίλης Σαμαράς αγωνίστηκαν σε 13 ματς ο καθένας με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας σε όλα μάλιστα βασικοί. Ο Γιώργος Βακουφτσής αγωνίστηκε σε 14 ματς και πέτυχε ένα γκολ. Να θυμίσουμε ότι ήδη αποτελούν παρελθόν οι Μαλντονάδο και Μασίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Κουτσογιάννης.
 
Ερωτηματικό ο προπονητής
Εν τω μεταξύ μετά την αποχώρηση του Αγγελου Διγκόζη, ερωτηματικό αποτελεί με ποιον προπονητή θα συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα και ποιος θα καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο έμπειρος μέσος είχε αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τον Στράτο Γιδόπουλο. Οι πληροφορίες από τη Νέα Ιωνία αναφέρουν ότι ίσως να επιστρέψει ο Πέντρο Πασκούλι… Ομως από το περιβάλλον του Στράτου Γιδόπουλου διαρρέει ότι υπάρχουν επαφές με δυο Έλληνες τεχνικούς και συγκεκριμένα με τους Χαραλαμπίδη και Καλαϊτζίδη.
 
Θέλει να φύγει ο Ντάνισιτς
Ο Κροάτης, Αντε Ντάνισιτς που είναι και πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League 2 με πέντε γκολ, ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Ο Ντάνισιτς μίλησε με τον Στράτο Γιδόπουλο και του είπε ότι για ψυχολογικούς λόγους θέλει να αποχωρήσει. Βέβαια η Νίκη δεν αναμένεται να τον αφήσει τόσο εύκολα να φύγει, αλλά από κει και πέρα αν ο παίκτης εμμείνει στην επιθυμία του και συμφωνήσει με τους όρους που του προτείνει η ΠΑΕ, τότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και εκείνος παρελθόν.
 
Τίποτα σίγουρο…
Επαφή με τον Γιάννη Τσάγγαρη έπειτα από αρκετό καιρό έγινε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν θεωρείται κλεισμένος. Ο ίδιος που ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, λέει στον περιβάλλον του πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Μπουσινάκης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις και το τελικό ραντεβού με τους διοικούντες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιδόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με έναν Αυστριακό ποδοσφαιριστή και με άλλους δυο κοινοτικούς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει. Επίσης φαίνεται πως η Νίκη βρίσκεται κοντά στον Αγγελο Μήτσικα του Ηρακλή. Εν τω μεταξύ δεν θα κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Παυλή η Νίκη Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν θα έρθει δανεικός στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
 
Σε εκκρεμότητα το Δ.Σ.
Δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη ο σχηματισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Είναι ένα από τα θέματα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να τακτοποιηθεί. Πρόεδρος, βάσει κάποιων προϋποθέσεων, θα παραμείνει ο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου