ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεσπιτώνεται η ΕΠΣΘ…

ξεσπιτώνεται-η-επσθ-805148

Οφειλές ύψους 94.437,13 ευρώ στην ασφαλιστική εταιρεία La Vie από το 2004 είχαν ως αποτέλεσμα η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας να… ξεσπιτώνεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μια και τα γραφεία που φιλοξενούν την τοπική Ένωση βγήκαν στο… σφυρί την περασμένη Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είχαν προγραμματιστεί για να εκτελεσθούν εκποιήσεις πολλών ακινήτων και ανάμεσα σε αυτά και τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΠΣΘ και τα γραφεία της στην οδό Ροζού.

Στην περίπτωση των γραφείων της ΕΠΣΘ πλειοδότης ήταν η ασφαλιστική εταιρεία, με την επωνυμία La Vie, στην οποία η τοπική Ένωση όφειλε από το 2004 με το αρχικό ποσό να είναι 44 χιλιάδες ευρώ και πλέον η οφειλή να ανέρχεται πλέον κοντά στις 95 χιλιάδες.

Όπως άλλωστε είχε αναφερθεί και στη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ τον Νοέμβριο του 2016, την εποχή που η Ένωση είχε έρθει σε συμφωνία το 2004 και επί προεδρίας Θανάση Παπαγιάννη υπήρχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος, με την εταιρεία να λαμβάνει ένα ποσό της τάξης μόνο των 1000 ευρώ.

Πέραν από τα γραφεία της ΕΠΣΘ, η Ένωση, η οποία θα κλιθεί άμεσα πλέον να αλλάξει στέγη χάνει και ακόμη ένα γραφείο στον ίδιο όροφο με τα γραφεία της Ένωσης να εκποιούνται με τιμές πρώτης προσφοράς 85 χιλιάδων και 33 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα.

Μέχρι χθες η τοπική Ένωση δεν είχε ενημερωθεί επίσημα από την εταιρεία La Vie, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει ίσως και κάποιος διακανονισμός και η ΕΠΣΘ να μισθώνει πλέον τα γραφεία που της ανήκαν, ενώ δεν αποκλείεται και το σενάριο μετακόμισης πλέον σε άλλο χώρο, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Δυστυχώς όμως η υπόθεση αυτή αναμένεται να βαρύνει ίσως και τις τσέπες των τοπικών σωματείων, τα οποία προσπαθούν πλέον κάθε χρόνο όλο και περισσότερο για την επιβίωση τους και δεν αποκλείεται από δω και πέρα να… χρηματοδοτούν και από την τσέπη τους την ενοικίαση των γραφείων της ένωσης στην οποία ανήκουν.

Ι.Ζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου