ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για εκπλήξεις στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

στην-τελική-ευθεία-για-εκπλήξεις-στην-806498

Με μεγάλο ενθουσιασμό έχουν υποδεχτεί στον Ολυμπιακό την κίνηση-ματ που οι Βολιώτες έκαναν, με την απόκτηση του πολύπειρου Βραζιλιάνου Λεάντρο Πίντο. Ο αμυντικός, με πολλές παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Super League και πλούσιο βιογραφικό, ήρθε στον Βόλο να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο, προσδίδοντας της ποιότητα στα μετόπισθεν.

Η διοίκηση… δεν μένει σε αυτή την κίνηση, προμηνύοντας και άλλες εκπλήξεις, με έμπειρους παίκτες που θέλουν να ντυθούν στα ερυθρόλευκα, ενώ δεν είναι απίθανο, πριν την μεθαυριανή εκδήλωση των εισιτηρίων διαρκείας, στις 7:30μ.μ στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ να υπάρξει ανακοίνωση ακόμη ενός παίκτη-κλειδί που θα στελεχώσει την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Όσον αφορά την πρώτη επίσημη εκδήλωση του Ολυμπιακού, μετά και την Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η διοίκηση της ομάδας ελπίζει στη στήριξη των φιλάθλων και σε μία ακόμη μεγάλη συγκέντρωση, δείγμα συσπείρωσης αλλά και εμπιστοσύνης του κόσμου στη νέα προσπάθεια για την επάνοδο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των ερυθρόλευκων ενόψει της εκδήλωσης της Τετάρτης: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν όσους παρευρεθούν! Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους».

Υπενθυμίζεται ότι στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ήδη ενταχθεί οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο αριστερός μπακ Μπουτζίκος, ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο , οι μέσοι Οικονομόπουλος και ο Νιγηριανός Ναζίμ, και οι επιθετικοί Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Ρόκας, Καμπλιώνης, Νόνης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Διβανές, Σάββας, Κόλα, Αγγελής, Πατσής, Κωνσταντίνου. Προπονητικό επιτελείο και διοίκηση επιθυμούν το ρόστερ να κλείσει μέχρι τις 23 Ιουλίου, που είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Πέρα από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019, οι άνθρωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής ετοιμάζουν νέα εκδήλωση που θα αφορά τις εμφανίσεις της ομάδας, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus» θα ντύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναφορικά με τα φιλικά που θα δώσουν οι Βολιώτες, πέρα εκείνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί (στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με αντίπαλο τον Α.Ο. Τρίκαλα, και απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται ταχύτατα ώστε να κλειστούν και νέα φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες της Super League.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου