ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο χρόνος κυλά υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου»

ο-χρόνος-κυλά-υπέρ-του-ολυμπιακού-βόλ-468210

Ποδαρικό στη νέα χρονιά στις συνεντεύξεις των αθλητικών σελίδων του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κάνει ο Αχιλλέας Μπέος. Αν μάλιστα και το 2011 είναι ανάλογο σε επιτυχίες για τον έμπειρο παράγοντα και την ομάδα όπως η χρονιά που έφυγε, τότε μάλλον κάναμε την καλύτερη επιλογή. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην πρώτη του συνέντευξη για τη νέα χρονιά κάνει τον απολογισμό της προηγούμενης και φυσικά την χαρακτηρίζει απολύτως επιτυχημένη. Δέχεται τον ρόλο του Αϊ-Βασίλη και επιθυμεί να φέρει δώρο στον Ολυμπιακό το κύπελλο, ενώ τονίζει ότι μέσα στις πρώτες ημέρες του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα δυο μεταγραφές. Βλέπει στην πεντάδα τον Ολυμπιακό Βόλου και προβλέπει ότι και ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ του.
 
 
Κάνοντας τον απολογισμό του 2010, ήταν απολύτως επιτυχημένη η χρονιά που έφυγε;
Τα δικά μου οράματα και οι φιλοδοξίες είναι πολύ ψηλά όπου ασχολούμαι και ενδιαφέρομαι. Καλύτερα να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ό,τι προγραμματισμός έγινε ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα στο 2010. Δηλαδή βλέπουμε τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει κερδίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική, να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παίζει από εχθρούς και φίλους και να βρίσκεται στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος. Νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος στο ξεκίνημα της περιόδου δεν θα πίστευε ότι αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή θα μπορούσε να είχε καταφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου τόσα πολλά πράγματα.
 
Δηλαδή οι δικές σας υψηλές φιλοδοξίες δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου;
Πιστεύω ότι ο Βόλος ποδοσφαιρικά έχει αδικηθεί πολύ. Οι παράγοντες της πόλης αθλητικοί και μη, αλλά περισσότερο οι πρώτοι, έχουν εγκληματήσει στο ποδόσφαιρο της πόλης και πιστεύω ότι ο κόσμος ήρθε ο καιρός και το πλήρωμα του χρόνου για να αποζημιωθεί. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται μια μαζική συμπαράσταση και συσπείρωση απ’ όλους τους πολίτες της πόλης, γιατί μια ομάδα για να μπορεί να έχει στόχους, φιλοδοξίες και οράματα πρέπει να αντλεί την δύναμη της από τον κόσμο. Ετσι αν ο κόσμος αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, θα περιμένουμε και καλύτερες ημέρες για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό θέλω. Αυτή η ομάδα να αποκτά όλο μεγαλύτερη δυναμική από τον κόσμο που την αγκαλιάζει.
 
Ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε. Πώς θα κρίνατε την παρουσία των φιλάθλων;
Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Χρειάζεται βέβαια επιμονή και υπομονή. Αυτή η προσπάθεια που κάνουμε εμείς έρχεται μετά από απραξία και ανυποληψία 21 χρόνων και πλέον. Οφείλουμε να δώσουμε πίστωση στον κόσμο, γιατί αυτή την στιγμή δημιουργούμε και νέους φιλάθλους, κάτι που επί σειρά ετών ο Βόλος δεν μπορούσε να κάνει. Τα νέα παιδιά τα απομάκρυνε. Παιδιά 30 χρονών δεν έχουν αγαπήσει ομάδα που να είναι στην Α’ Εθνική.
 
Δίνεται ευκαιρία στον Ολυμπιακό Βόλου να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου. Η κλήρωση είναι ευνοϊκή. Λέγατε στους φιλάθλους να ετοιμάσουν τα διαβατήρια τους για Ευρώπη από του χρόνου. Μήπως να ετοιμάσουν νωρίτερα;
Υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Τετάρτη. Όλα τα μεγάλα πράγματα γίνονται βήμα, βήμα. Εμείς κάνουμε λογαριασμό στο τέλος και όλα τα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το παιχνίδι του δευτέρου γύρου και να πάμε απευθείας στον Φεβρουάριο και στο κύπελλο. Τότε θα τα χάσουμε όλα. Είχα πει ότι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να κερδίσει την καθιέρωσή του στα μεγάλα σαλόνια και αν συμβεί αυτό τότε μέσα από την καθιέρωση θα έρθει και η διάκριση. Αυτό σημαίνει ότι σε βάθος τριετίας θα βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Τώρα αν μας δοθεί η ευκαιρία φέτος δεν θα πούμε όχι. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει όμως και δύσκολο. Είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να διεκδικήσει τον στόχο της σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση τότε σίγουρα απλοποιούνται όλα.
 
Πάντως σίγουρα δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι μέσα στους στόχους σας είναι και το κύπελλο πλέον.
Δεν το αρνούμαι. Πιστεύω ότι με την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν θα ήθελα να τον πω φαβορί, αλλά έχει παρά πολλές και μεγάλες ελπίδες να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα όνειρο χιλιάδων Βολιωτών.
 
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα, διεκδικεί θέση στον τελικό του κυπέλλου και άπαντες περιμένουν οι μεταγραφές που θα έρθουν να είναι αντάξιες των φιλοδοξιών του. Τι γίνεται σε αυτό τον τομέα;
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τάκης Γιαννόπουλος έχει κάνει τουλάχιστον πέντε ταξίδια στο εξωτερικό τους τελευταίους μήνες. Εχουμε δει κάποιους στόχους. Βέβαια η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη. Ας ευχηθούμε να έχουμε μια επιτυχία 50% στις μεταγραφές, που θα είναι πολύ σημαντικό ποσοστό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της. Θα πάρουμε τουλάχιστον τρεις παίκτες, ίσως και τέσσερις.
 
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα έχουμε δηλαδή νέα πρόσωπα;
Μέχρι Κυριακή, Δευτέρα, πιστεύω ότι θα έχουμε προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφή. Το αν θα είναι έτοιμος ο παίκτης να παίξει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο προπονητής. Να τον δείτε ναι, αλλά να αγωνιστεί νομίζω ότι θα είναι λίγο δύσκολο. Θα χρειαστεί πιστεύω ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και να εγκλιματιστεί. Πιστεύω δηλαδή ότι αν στις πρώτες ημέρες του χρόνου έχουμε καταλήξει και έχουν έρθει οι δυο πρώτες μεταγραφές, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα είναι έτοιμοι και στην διάθεση του προπονητή. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχουν αναφερθεί οι εφημερίδες σε κανένα όνομα που να ενδιαφερόμαστε. Οι δημοσιογράφοι και ειδικά οι εφημερίδες, πρέπει να γράψουν κάτι για να γεμίσουν τα φύλλα. Εφορία δεν πληρώνουν για αυτά που γράφουν, οπότε μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα γιατί αν κάτι στραβώσει θα είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στον κόσμο. Δεν είναι μόνο να έρθει ο παίκτης. Πρέπει να περάσει από γιατρούς, εργομετρικά. Υπάρχει διαδικασία. Είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι ανακοινώνουμε. Οι μεταγραφές είναι μια απόφαση που έρχεται αφού δουλεύεται καλά όχι μόνο από μένα αλλά και από τον προπονητή και τον Τάκη Γιαννόπουλο. Ο προπονητής λέει την θέση και αφού ζητήσει ενίσχυση, το επιτελείο εργάζεται βρίσκει τους παίκτες και μετά από κοινού αποφασίζουμε ποιος μας κάνει. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα όπως πάει ο Γιδόπουλος, που κατεβάζει κάποιον από ένα βουνό και τον βαφτίζει ποδοσφαιριστή. Είναι διαφορετικά.
 
Ο Τάκης Γιαννόπουλος τι ακριβώς σημαίνει για τον Ολυμπιακό Βόλου;
Ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι ένα παιδί που τον έχω από πολύ μικρό στην ομάδα του Πανιωνίου. Υπάρχει μια σχέση εκτίμησης και αλληλοσεβασμού και είναι ένα κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι στέλεχος και ένα σημαντικό κομμάτι που έχουμε στην οργάνωση και στον τομέα των μεταγραφών. Για να το πω αλλιώς, είναι το δεξί μου χέρι και ένας άνθρωπος που του έχω εμπιστοσύνη.
 
Ο κόσμος βλέπει την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, βλέπει παράλληλα και την ΑΕΛ που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και δίνει μεγάλη έκταση στις επιτυχίες της ομάδας του. Εσάς σας έχουμε ακούσει να αστειεύεστε με το γήπεδο της ΑΕΛ και να τα βάζετε και με τον κ. Πηλαδάκη. Ολα αυτά ήταν στα πλαίσια του χιούμορ ή προσπαθούσατε να περάσετε κάποια μηνύματα;
Καταρχάς δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη ομάδα εκτός από την δική μου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει η ΑΕΛ. Για την Λάρισα είπα κάτι για την ονομασία του γηπέδου, αλλά ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ. Οσον αφορά τον κ. Πηλαδάκη του αναγνωρίζω την προσπάθεια που έκανε για το γήπεδο της ΑΕΛ, του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά από κει και πέρα το ποδόσφαιρο δεν είναι life style. Είναι αλήθεια αυτό το ποδόσφαιρο έχει μια άλλη άγρια ομορφιά και αυτή δεν μπορεί να την καταλάβει.
 
Σχολιάζοντας την κλήρωση του κυπέλλου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, υποστήριζαν ότι παράγοντες σαν αυτούς του Ηρακλή ο Αχιλλέας Μπέος τους έχει στο τσεπάκι του… Πώς το εκλαμβάνετε εσείς κάτι τέτοιο;
Δεν έχω κανένα παράγοντα στο τσεπάκι μου. Και κατά δεύτερον δεν παίζει μπάλα ο Αχιλλέας Μπέος. Αγαπάω την ομάδα μου, έχω άποψη για τα περισσότερα ζητήματα που παρουσιάζονται και είμαι πάντα δίπλα της. Δεν με αγγίζουν εμένα ούτε θετικά, ούτε αρνητικά σχόλια. Πέρα από την οικογένειά μου, αυτό που αγαπάω είναι η ομάδα μου. Όπως και να το πάρεις αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου, από το σώμα μου, από την καθημερινότητά μου και προσπαθώ το καλύτερο.
 
Μετά από το επεισόδιο που είχατε με τον κ. Πατέρα έχει παγιωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει άριστες σχέσεις με τον Πειραιά… Είναι όντως έτσι;
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει άριστες σχέσεις με εμάς. Γιατί να μην το λέμε έτσι; Ο Αχιλλέας Μπέος σε οποιοδήποτε θέμα θίγονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου θα τα προστατέψει. Δεν έχω πρόβλημα σε ένα τέτοιο ζήτημα που θίγονται τα συμφέροντα της ομάδας να τα βάλω όχι μόνο με παράγοντες του Πειραιά ή του Παναθηναϊκού αλλά με οποιονδήποτε. Εγιναν κάποιες προσωπικές κόντρες, που είχαν ως σκοπό να θίξουν και τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπό αυτές τις συνθήκες εγώ έδωσα τις απαντήσεις μου στο συμβούλιο. Επειτα βέβαια ήρθε και η απάντηση στον κ. Πατέρα από τον αγωνιστικό χώρο των παικτών με το διπλό. Πάντως ακόμα και καλές σχέσεις να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου στον αγωνιστικό χώρο δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.
 
Υπήρχε και μια άλλη μια προσωπική δικαστική μάχη που σας επηρέασε την περασμένη χρονιά. Νιώσατε δικαιωμένος που αθωωθήκατε στη δίκη για τα πλαστά τιμολόγια στη Νέα Σμύρνη;
Είναι ηθική δικαίωση. Ηταν μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία που κρατήθηκε στην επικαιρότητα λόγω του ονόματός μου και οι αντίπαλοι και οι εχθροί μου την εκμεταλλευόντουσαν και την χρησιμοποιούσαν εναντίον μου. Μια διαδικασία που μου στοίχισε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Δεν ήταν δυνατόν να μην βγω αθώος από την στιγμή που δεν είχα καμία εμπλοκή. Όταν οι ίδιοι Δήμαρχοι, ομολόγησαν ότι ουδέποτε ο Αχιλλέας Μπέος διαχειρίστηκε χρήματα, αφού τα τιμολόγια που υπήρξαν ήταν την περίοδο που εγώ βρισκόμουν στην Αμερική, δεν γινόταν να μην βγω νικητής. Απλά πήρε τέτοια διάσταση λόγω του ονόματός μου. Η δικαιοσύνη έκρινε βάσει αποδείξεων και όχι φημολογιών, ή επιθυμιών αποτυχημένων παραγόντων και εχθρών δικών μου…
 
Τον Αχιλλέα Μπέο τον βλέπουμε σκληρό απέναντι στους παράγοντες και μέσα στο ποδόσφαιρο, αλλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει μεγάλη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα. Όπως το γεύμα που πραγματοποιήθηκε για τους άπορους τα Χριστούγεννα…
Ο Ολυμπιακός Βόλου με τις ενέργειες που κάνει δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Είναι μέσα στις αρχές μου και στις προθέσεις μου, ότι μια ομάδα και ένας παράγοντας και ένα ολόκληρο συμβούλιο όταν εκπροσωπεί μια πόλη πρέπει να δίνει παραδείγματα γραφής σε όλους τους τομείς και στην καθημερινή ζωή. Δεν μπορούν να μην μας αγγίζουν τα καθημερινά προβλήματα που έχουν συνάνθρωποι μας, δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι για θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Είμαστε υποχρεωμένοι και το θέλουμε να αισθανόμαστε και να είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είτε σε παιδάκια που έχουν ανάγκη την θαλπωρή και την ζεστασιά, είτε με αιμοδοσίες και με διάφορα άλλα γεγονότα.
 
Δηλαδή ο Αχιλλέας Μπέος είναι σκληρός μόνο στο ποδόσφαιρο;
Είναι σκληρός εκεί που χρειάζεται. Τον Αχιλλέα Μπέο μπορεί να τον κρίνει κάποιος που έχει πιει έναν καφέ μαζί του, του έχει μιλήσει και τον έχει γνωρίσει από κοντά. Δεν μπορεί να τον κρίνει κανένας από την εικόνα που βγάζει η τηλεόραση ή το ράδιο. Εκεί αδικούμε πολύ και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να με σχολιάσει πολύ αρνητικά. Δεν είμαι όμως έτσι. Κάποιοι θέλουν να με περάσουν έτσι, ενώ δεν είναι αυτή η αλήθεια.
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές φέτος για παραβάσεις στην έδρα του. Πιστεύετε ότι πήραν τα μηνύματά σας οι οργανωμένοι;
Θεωρώ ότι αυτά που έγιναν είναι πταίσματα. Κακώς όμως έγιναν και αυτά. Είχαμε πει από την αρχή ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να κερδίσουν το Fair Play. Μου έδωσαν τον λόγο τους. Θεωρώ ότι μια μικρή μερίδα φιλάθλων εισχωρεί στους οργανωμένους και έρχεται στο γήπεδο για να δημιουργήσει επεισόδια και όχι για να δει το παιχνίδι. Αυτούς λοιπόν πρέπει να τους απομονώσουν οι ίδιοι οι οργανωμένοι. Θα πρέπει να τους αποβάλλουν. Κάνουμε προσπάθεια στο μέλλον να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα. Πιστεύω θα συμβάλλουν και οι οργανωμένοι σε αυτό το κομμάτι.
 
Εχει γίνει ένας καινούριος σύνδεσμος φιλάθλων στον Ολυμπιακό. Υπάρχει διαίρεση του συνδέσμου των AustrianBoys. Εσείς αυτό πώς το δεχτήκατε;
Εμείς εισπράττουμε θετικά να δημιουργηθούν και τρεις και τέσσερις ακόμη σύνδεσμοι, οι οποίοι να έχουν δυναμική και να ακολουθούν την φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ΠΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση που δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος, που δεν διαθέτει 200 έως 300 μέλη, και έχει μόνο 20-30 άτομα καταλαβαίνει κανείς οτι έχει γίνει αυτός ο διαχωρισμός για προσωπικές ίντριγκες. Αν όμως δημιουργηθούν δυο και τρεις σύνδεσμοι που σκοπός είναι να συμβάλλουν στο μεγαλείο που λέγεται ο Ολυμπιακός Βόλου χειροκροτάμε αυτές τις προσπάθειες.
 
Υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν καχύποπτα την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Που συνεχίζουν και μιλάνε για προκαθορισμένα αποτελέσματα αγνοώντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Τι έχετε να τους απαντήσετε;
Στα δικά μου τα αυτιά δεν έχει φτάσει τίποτα από αυτά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν στημένα παιχνίδια με την έννοια που τα εννοούν κάποιοι. Πιστεύω επίσης ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει απαλλαχθεί από τη νοοτροπία των συζητήσεων για το τι γίνεται και τι δεν γίνεται στην ομάδα, στα καφενεία και στα τσιπουράδικα. Οι παίκτες μας μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι, για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Ομως στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Δεν γίνεται αν χάνει μια ομάδα, πάντα να υπάρχει κάτι από πίσω. Αυτό είναι λάθος. Ότι γίνεται σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο γίνεται και στην Ελλάδα. Όταν μια ομάδα είναι αδιάφορη και η άλλη «καίγεται», μπορεί να υπάρξει το αποτέλεσμα που θέλει να έρθει η ενδιαφερόμενη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ύποπτο και στημένο με την έννοια που θέλουν να το παρουσιάσουν. Δηλαδή εμείς που χάσαμε από τους Πόντιους Κατερίνης, αν ήταν επίσημος αγώνας κυπέλλου τι θα λέγανε; Ομως δεν έτρεχε κάτι. Απλά οι παίκτες ήταν μόνο σωματικά στο γήπεδο. Είχαν αφήσει την ψυχή τους και το μυαλό τους στα αποδυτήρια. Συμβαίνουν αυτά. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.
 
Από το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου είστε ευχαριστημένος; Πιστεύετε ότι αδικείται από την βαθμολογική του θέση;
Με άριστα το 10, είμαι 9,5. Φυσικά και αδικείται. Δεν το συζητάμε. Του αξίζει να βρισκόταν ψηλότερα.
 
Τι προβλέπετε για την ομάδα σας; Σε τι θέση θα τερματίσει;
Εάν οι δυνατότητες των ομάδων είναι αυτές που βλέπουμε τώρα, δηλαδή παρουσιαστούν με την ίδια εικόνα, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό να γίνει, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στην πρώτη πεντάδα. Εάν δεν υπάρχουν δηλαδή μεγάλες διαφορές, κι αν συνεχίσει να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο, θα είναι στις πέντε πρώτες ομάδες. Δεν γίνεται να υπάρχουν αλλά αποτελέσματα του στυλ ότι κερδίζουμε 2-0 και μας ισοφαρίζουν, ή να κάνουμε 10-12 τελικές και να μην μπαίνει η μπάλα στα δίκτυα ή να έρχεται η ισοφάριση στο 94’. Ο χρόνος κυλά υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου. Οσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε την ταυτότητα μας και θα αποκτούμε εμπειρία. Δεν τα είχαμε αυτά, αφού η ομάδα έλειπε 20 χρόνια από την πρώτη κατηγορία.
 
 
Αν είχατε τον ρόλο του Αγιου Βασίλη, στον Ολυμπιακό Βόλου τι δώρο θα φέρνατε;
Αναμφίβολα το κύπελλο!
Στον Σάκη Τσιώλη;
Επέκταση συνεργασίας ή μια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη όπως τα δυο τρία τελευταία χρόνια.
Στον Στράτο Γιδόπουλο;
Ενα εισιτήριο για να φύγει από τον Βόλο με υποβρύχιο και να μας αφήσει ήσυχους…
 
Τι εύχεστε για τον καινούριο χρόνο;
Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία και ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλο τον κόσμο ό,τι επιθυμεί.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου