ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίνει κίνητρο στον κόσμο

δίνει-κίνητρο-στον-κόσμο-807824

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δίνοντας κίνητρο στον κόσμο, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει την έμπρακτη στήριξη, και έτσι την ερχομένη Τέταρτη θα προχωρήσει στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ με τη συνέχιση των μεταγραφών θα φανεί και η δυναμική της ομάδας στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου, στις 23 Ιουλίου, που θα γίνει στο ΕΑΚ.

Πάντως στον Ολυμπιακό Βόλου, που κινούνται και για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, εκτός από την πρώτη συγκέντρωση (23/7) που θα είναι και η πρώτη επαφή με τον κόσμο στο γήπεδο, έχει «κλειδώσει» κι άλλες ημερομηνίες για εκδηλώσεις συσπείρωσης και έμπρακτης στήριξης από τον κόσμο, τον οποίο θέλει σύμμαχο στην προσπάθεια ανόδου.

Η επόμενη χρονικά εκδήλωση που έχει ανακοινωθεί είναι η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας. Η εκδήλωση αυτή ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ με τη διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου και την Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να ευελπιστεί σε ανάλογη ανταπόκριση. Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019: « Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν όσους παρευρεθούν! Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους».

Στο ερωτηματικό Πανθεσσαλικό ή ΕΑΚ, και σε σχέση με τον σχεδιασμό των διαρκείας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τη λύση, περιμένοντας να οριστικοποιηθεί σύντομα η έδρα, αφού η μόνη διαφορά είναι ο αριθμός των εισιτηρίων της κατηγορίας Gold, ανάλογα το στάδιο… Οι τιμές των καρτών θα είναι προσιτές σε όλους…

Ένα ακόμη κίνητρο για τον κόσμο είναι οι μεταγραφές που έγιναν, αλλά και αυτές που θα γίνουν… Ο Ολυμπιακός Βόλου «κινείται» για μία σπουδαία μεταγραφή, με έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό και έναν ακόμη ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος να γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ως τώρα από τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν αποκτηθεί: οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο αμυντικός Μπουτζίκος, οι μέσοι Οικονομόπουλος και ο Νιγηριανός Ναζίμ, και οι επιθετικοί Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Ρόκας, Καμπλιώνης, Νόνης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Διβανές, Σάββας, Κόλα, Αγγελής, Πατσής, Κωνσταντίνου και το 90% του ρόστερ θα κλείσει πιθανόν μέχρι τις 23 Ιουλίου, που είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στο ΕΑΚ, κι ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου.

Οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός που θέλουν στον Ολυμπιακό θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ εξετάζονται και ορισμένες άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Στον Ολυμπιακό, περιμένοντας και την πρώτη επαφή παικτών και κόσμου στο ΕΑΚ, πέρα από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019 οι άνθρωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής ετοιμάζουν άλλη μια εκδήλωση που θα αφορά τις εμφανίσεις της ομάδας, καθώς, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus» θα ντύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου. Πιθανόν, παράλληλα με τις εμφανίσεις της «Zeus», θα γίνει και η συνολική παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει ανακοινώνει τρία φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Τα πρώτα φιλικά που έκλεισε επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου είναι: στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 19.30 στον Βόλο, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Τρίκαλα, και θα παίξει και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ θα κλειστούν και αγώνες «κίνητρο» με αντιπάλους ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Άρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου