ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα στη Νίκη

παράταση-μέχρι-τη-δευτέρα-στη-νίκη-468458

Παράταση ζωής μέχρι και τη Δευτέρα παίρνει το θέμα αποχώρησης ή όχι του Στράτου Γιδόπουλου μετά και τη χθεσινή Γ.Σ. της Νίκης Βόλου που διεξήχθη στο Μεταξουργείο. Ο ίδιος τελικά έδωσε το παρών και αυτό που ζήτησε ήταν η βοήθεια και η στήριξη των φίλων της ομάδας για να παραμείνει στα κοινά του συλλόγου.
Ο κ. Γιδόπουλος ζητά τη συνεισφορά του κόσμου ή μετόχων στα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου που αγγίζουν τις 15 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει από την μεριά του να ενισχύει την ομάδα.
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Ιωαννίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Παρέμεινα γιατί έπρεπε να βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι η πιο οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Πρέπει να σκεφθούν καλά όλοι ότι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα. Μίλησα με το κ. Γιδόπουλο αλλά είχε αντιρρήσεις στο να παραστεί. Πρέπει να λύσουμε τα θέματα της Νίκης. Η Νίκη δεν υπάρχει αν δεν βρεθεί λύση».
Ο κ. Γιδόπουλος πρόσθεσε: «Η ομάδα βρίσκεται σε τέλμα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Νίκη έχει απαξιωθεί. Ίσως να είστε απογοητευμένοι. Όλοι εσείς έχετε γίνει Νίκη από τους πατεράδες σας και τους παππούδες σας. Χρήματα που χρώσταγε ο Δήμος δεν τα έδωσε ποτέ. Δεν είχαμε γήπεδο να προπονηθούμε. Δεν επενέβη ποτέ κανένας. Την αφήσανε στην τύχη της. Αν δεν έκανα λάθη θα με λέγανε θεό όχι Γιδόπουλο. Τι μπορούσα παραπάνω να κάνω εγώ με τον Τύρναβο; Να κάνει σέντρα ο Ιωαννίδης και εγώ να κάνω κεφαλιά ψαράκι; Υπήρχαν παίκτες που δεν συμμετείχαν και χάσαμε από τα χωριά. Εγώ τι φταίω και βρίζετε εμένα; Ελάτε τώρα να αναλάβετε. Μαζευτείτε όλοι μαζί και όσα βάλετε θα βάλω άλλα τόσα. Αλλιώς δίνω τις μετοχές αρκεί να μην πέσει η ομάδα κατηγορία. Αν όχι, σκεφτείτε κάποια καλή ιδέα. Θα πονέσω πάρα πολύ αν πέσει ή αν δεν ανέβει η Νίκη. Δείξτε μου το λάθος. Λογικές λύσεις όχι ύβρεις. Πολλές φορές είπα ότι θα φύγω και δεν το έκανα. Μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί δεν το έκανα;»
Μετά το ματς με τον Τύρναβο ο κ. Γιδόπουλος έμοιαζε βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, αλλά τόνισε: «Δημιούργησα προϋποθέσεις για μια διάδοχη λύση. Έκανα ενέργειες που βλέπω σωστές. Ήρθα σε επαφή με το πρόεδρο της ΑΕΚ και είπε θα σας δώσω τέσσερις παίκτες και εγώ ζήτησα του Παυλή και Ιτζόγλου και μου είπε τους έχεις αύριο. Επικοινώνησα με ακόμη μία ομάδα από την Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως θα δώσουν παίκτη επιθετικό της Super League. Έχουμε κλείσει παίκτες όπως ο Μπουσινάκης και ο Τσάγγαρης, αλλά και δύο ξένους. Η Νίκη μπορεί να ανέβει. Το κύριο θέμα είναι η ομάδα να μείνει και να κάνει 6 μεταγραφές. Δεν με ενδιαφέρει να είναι στη Γ’ Εθνική. Εγώ μόνος μου δεν μπορώ».
Οι προσφυγές
Για τα χρέη της ΠΑΕ είπε πως την μέρα που ανέλαβε το χρέος από τις προσφυγές ανέρχονταν στις 480 χιλιάδες ευρώ και πως την συγκεκριμένη στιγμή η Νίκη χρωστά 23 χιλιάδες, οι οποίες όμως μπορούν να φθάσουν τις 70 χιλιάδες ως το τέλος.
 
Για τα διαρκείας
Δύο πρόσωπα κατήγγειλε ο Στράτος Γιδόπουλος πως μέχρι στιγμής έχουν λάβει αριθμό εισιτηρίων διαρκείας αλλά δεν τα έχουν πληρώσει. Ο κόσμος επέμεινε να αποκαλυφθούν τα ονόματα, αλλά ο κ. Γιδόπουλος δεσμεύθηκε πως αν δεν πληρωθεί η ομάδα ως τη Δευτέρα, τότε θα τα ανακοινώσει.
 
Για την σχέση του με τον Μπέο
Ο κ. Γιδόπουλος ισχυρίστηκε πως έχει ακουστεί ότι ο ίδιος διατηρεί καλές σχέσεις με τον παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέο και γι’ αυτό δεν θέλει να ανέβει η ομάδα, υπογράμμισε όμως πως στις 17 και στις 25 Ιανουαρίου έχει δικαστήριο και ο κ. Μπέος θα υποστεί τις συνέπειες για λεγόμενά του κατά της ομάδας της Νέας Ιωνίας.
 
Πρόταση για Δ.Σ.
Επίσης πρότεινε συγκρότηση Δ.Σ. με 11 μέλη από τα οποία οι πέντε θα βρεθούν από την χθεσινή Γ.Σ. «Δείξτε λίγο αγάπη για μια ομάδα με Αριθμό Μητρώου 56. Έχετε πάθει αναισθησία και ανοσία. Η Νίκη είναι δική σας και είναι μοναδική η ευκαιρία για να ανέβει» σχολίασε σχετικά.
 
Για το θέμα προπονητή
Όσον αφορά στην απομάκρυνση του κ. Μαρέντζι από τον κυανόλευκο πάγκο σχολίασε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας που φοβήθηκε πως θα χαθεί, ενώ αποκάλυψε επίσης πως έκανε πρόταση στον Άγγελο Διγκόζη να αναλάβει προπονητικά την ομάδα και αν την ανέβαζε κατηγορία θα ήταν εκείνος που θα βρίσκονταν στο τιμόνι της και στη Β’ Εθνική. Για το αν έρθει και πάλι πίσω ο κ. Πασκούλι θα εξαρτηθεί από το γεγονός αν μείνει στην ομάδα και ο κ. Γιδόπουλος ώστε να μπορέσει να τον πληρώνει. Για τη λύση Διγκόζη μίλησαν και οι κ.κ. Ιωαννίδης και Μαστρογιάννης και τόνισαν πως προτάσεις έγιναν επίσης και σε άλλους προπονητές να αναλάβουν προσωρινά, όπως είναι οι κ.κ. Γρηγοριάδης, Μπακάλης και Καρόπουλος, αλλά για διάφορους λόγους δεν δέχθηκαν.
 
Πρόσληψη Λάζαρη
Την πρόσληψη του κ. Σίμου Λάζαρη στα γραφεία της Νίκης προανήγγειλε ο κ. Γιδόπουλος σε περίπτωση που και ο ίδιος παραμείνει στα διοικητικά της Νίκης.
 
Η τοποθέτηση Βαλαχή
Από την μεριά του ο εκ των μεγαλομετόχων κ. Βαλαχής, που καταχειροκροτήθηκε στο τέλος της ομιλίας του, τόνισε πως πάνω από όλα έχει τη Νίκη και ποτέ δεν ήταν είτε με τον κ. Γιδόπουλο είτε με τον κ. Καϊμακάμη είτε με τον κ. Χρόνη. Τόνισε πως έχει έρθει ο καιρός να δημιουργηθεί μια μεγάλη Νίκη, γιατί φέτος έχει ταπεινωθεί πολύ. Στόχος είναι η άνοδος ή τώρα η ποτέ. Φέτος έγιναν λάθη στην προετοιμασία της ομάδας και στις μεταγραφές και γι’ αυτό πρότεινε τη λύση Κατσαβάκη ως προπονητή, η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε. Ισχυρίστηκε παράλληλα πως η απόλυση του κ. Μαρέντζι ήταν λάθος επιλογή, αλλά η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει.

Προτάσεις στον κ. Γιδόπουλο

Σε προτάσεις προχώρησε ο κ. Μαστρογιάννης ζητώντας την παραχώρηση των μετοχών στον κ. Βαλαχή για τους επόμενους μήνες, ενώ ζήτησε η διοίκηση που θα συγκροτηθεί να είναι βολιώτικη. Ο κ. Βαλαχής απάντησε όμως και είπε πως το πρόβλημα είναι απλό και είναι η εργασία του που δεν του επιτρέπει να διοικήσει την ομάδα, αφού λείπει πολλούς μήνες εκτός Βόλου. Σε πρόταση προέβη και ο κ. Λιάγκος, η οποία επίσης συμπεριλάμβανε τον κ. Βαλαχή στα κοινά της Νίκης, ενώ προέτρεψε τον κ. Γιδόπουλο να κάθεται με τον κόσμο στην κερκίδα και να αφουγκράζεται τη γνώμη του. Από την μεριά τους όμως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα με την κατάθεση ενός ποσού, κάτι που βρήκε σύμφωνο τον κ. Γιδόπουλο, ενώ όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε επιθυμεί και αυτός την παρουσία του κ. Βαλαχή στο Δ.Σ.
 
Φιλική νίκη με Αλμυρό
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι κυανόλευκοι έδωσαν φιλικό αγώνα χθες στον Αλμυρό κόντρα στον Γ.Σ., τον οποίο και κέρδισαν με 3-2. Για τη νίκη σκόραραν ο Σωτρίνης αλλά και δύο παίκτες υπό δοκιμή, ενώ δοκιμάστηκε ακόμη ένας. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τάσσος, Φλάμος, Σωτρίνης, Μαϊστρέλλης, Τσικνίδης, Αργύρης, Κουτσογιάννης, Πετράς, Στουρνάρας, Νάστος και Βλαχοκυριάκος. Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Μπαϊμάκης, Καρακώστας, Παπαϊωάννου, Παπαδήμας, Τσικνίδης, Αργύρης, Στουρνάρας, Βλαχοκυριάκος, αλλά και οι τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στις θέσεις του αμυντικού και δεξιού χαφ, όπως και σε αυτή του επιθετικού.       
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου