ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τυνήσιος διεθνής Mπελαΐντ… για Ολυμπιακό

ο-τυνήσιος-διεθνής-mπελαΐντ-για-ολυμπ-851206

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να φαίνονταν ότι στον Ολυμπιακό Βόλου είχε προταθεί ο Τυνήσιος επιθετικός της Λάνς, Ισάμ Τζεμά αλλά φαίνεται ότι η Βολιώτικη ομάδα εδώ και λίγο καιρό χει γίνει γνωστό άλλο όνομα Τυνήσιου που ίσως είναι και η πρώτη μεταγραφή ..

O λόγος για τον 23χρονο διεθνή (18 συμμετοχές – 3 γκολ) Tυνήσιο (με γαλλικό διαβατήριο) μέσο της Σλάβια Πράγας Tιχάνι Mπελαΐντ.

Πρόκειται για ένα επιτελικό μέσο που ξεκίνησε με μεγάλες προοπτικές την καριέρα του στους μικρούς της Παρί Σεν Zερμέν και εν συνεχεία στην ομάδα Nέων της Iντερ (2005-2007), η οποία τον παραχώρησε δανεικό στην Aϊντχόφεν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στην Oλλανδία δεν τα πήγε καλά και το 2007 η Σλάβια Πράγας τον απέκτησε, έχοντας την καλύτερη περίοδό του το 2008-09 όπου είχε 24 συμμετοχές και 9 γκολ. Το συμβόλαιό του με τη Σλάβια ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τσέχικη ομάδα την αναγκάζει να απαλλαχθεί από τα βαριά κασέ (του Mπελαΐντ ανέρχονταν γύρω στις 250.000 ευρώ),και έτσι οι όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας με τον παίκτη χωρίς να απαιτεί χρήματα η Σλάβια όπου έκανε συνολικά 64 συμμετοχές και σημείωσε 15 γκολ.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και είχε προταθεί και σε άλλες δυο ομάδες και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού που κινείται και σε άλλες κατευθύνσεις, ενώ παρακολουθεί πάντα στενά, αλλά συνάμα και διακριτικά την περίπτωση ενός γνώριμου του Ροτζέριο Μάρτινς που σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Τρίπολη δεν δείχνει να προσαρμόζεται στις αγωνιστικές επιταγές του Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη θετικά φαίνεται να είναι τα μηνύματα για τον Παντελή Καπετάνο που δείχνει θετικός να συνεχίσει τη καριέρα του στο Βόλο και για το λόγο αυτό ο 27χρονος διεθνής φορ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου φαίνεται να είπε όχι στην μετακίνηση του στην Κύπρο και στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Όσον αφορά γενικά την μεταγραφική ενίσχυση τον τελευταίο καιρό ακούγονται διάφορα ονόματα παικτών, (Μαρκόφσκι, Γιαννούλης, Φιλομένο, Θεμπάγιος) φερόμενοι ως πιθανοί στόχοι του Ολυμπιακού, ενώ από την ΠΑΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί επισήμως τίποτα και απλά διευκρινίστηκε πως δεν θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου