ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο φιλικό με Τρίκαλα για τον Ολυμπιακό Βόλου

νέο-φιλικό-με-τρίκαλα-για-τον-ολυμπιακ-810219

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Νέο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα έκλεισε και ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους ανθρώπους της διοίκησης να οργανώνουν ταχύτατα την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τους Τρικαλινούς -που και τη νέα χρονιά θα βρίσκονται στη Football League-, στον Βόλο, στις 26 Aυγούστου, στις 7:30μ.μ. Το τρίτο φιλικό των Βολιωτών που ανακοινώθηκε χθες έρχεται να προστεθεί σε εκείνα, που έχουν ήδη γίνει γνωστά, αρχής γενομένης από το ταξίδι στην Καλαμπάκα, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τα Μετέωρα στις 22 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού πάντως δε σταματούν τις συζητήσεις ώστε να κλειστούν και άλλα δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται ομάδες που αγωνίζονται στη Super League όπως ο ΑΕΛ ή ο Ολυμπιακός Πειραιώς, να αποδεχθούν τις σχετικές προτάσεις που τους έχουν γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου. Η πρώτη προπόνηση πάντως για τις 23 Ιουλίου δεν αποκλείεται να γίνει στο ΕΑΚ, εφόσον παραχωρηθεί.

Η ανακοίνωση της διοίκησης, σχετικά με τη φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός ακόμη φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 7.30μ.μ. στο Βόλο, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Τρίκαλα, σ’ ένα δυνατό φιλικό αγώνα. Ο Α.Ο. Τρίκαλα είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στη Football League και η φιλική αυτή αναμέτρηση με την ομάδα μας θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσουν οι φίλαθλοί μας πλούσιο θέαμα, αλλά και να βγάζει χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα το τεχνικό team.

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο εργάζεται νυχθημερόν, προκειμένου να οργανωθεί με απόλυτη ακρίβεια η αγωνιστική χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου και φυσικά μέσα σ’ αυτή είναι και η υλοποίηση των φιλικών αγώνων. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώνεις με τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Χωρίς «φρένα» οι ερυθρόλευκοι

Με 7 μεταγραφές (τους Γιακουμή, Παλιούρα, Οικονομόπουλο, Φλίγκο, Σαχινίδη, Μπουτζίκο και τον Νιγηριανό Νταβίντ Ναζίμ), αλλά και 11 ανανεώσεις (τους Ρόκα, Διβανέ, Καμπλιώνη, Κόλα, Σάββα, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδη, Νόνη, Πατσή, Κωνσυταντίνου, Αγγελή) συνεχίζει να κτίζεται ο νέος Ολυμπιακός Βόλου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, που βλέπουν με ικανοποίηση την ομάδα να συγκροτείται μεθοδικά, με διαρκείς κινήσεις σε όλα τα μέτωπα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν να περιμένουν και άλλες εκπλήξεις, καθώς το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις με αναγνωρισμένης αξίας παίκτες, που αποτελούν «μπαμ» για την κατηγορία είναι συνεχείς και με κάποιες περιπτώσεις προχωρημένες, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε να υπάρχουν και νέες ανακοινώσεις που θα αφορούν ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ των Βολιωτών.

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γίνει παντοδύναμος σε όλες τις γραμμές, έχοντας έως τώρα ενισχυθεί κυρίως μεσοεπιθετικά, όπου διαθέτει ποδοσφαιριστές με περγαμηνές. Οι επόμενες κινήσεις σχεδιάζονται προσεκτικά, ώστε οι ερυθρόλευκοι να είναι το ίδιο δυνατοί σε κάθε θέση, ενώ οι εμπειρίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες είναι βασικό προσόν, που οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων εξετάζουν, πριν κάνουν κρούση, στους παίκτες που αποτελούν στόχο της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου