ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική ήττα… με το μυαλό στον Πανιώνιο

φιλική-ήττα-με-το-μυαλό-στον-πανιώνιο-468839

Με θετικά εργομετρικά δείγματα αλλά και με μια φιλική ήττα αποχαιρετά το θετικό 2010 ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας πάντως το μυαλό του στην πρεμιέρα του β΄ γύρου και το ματς με τον Πανιώνιο την άλλη Τετάρτη το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Χθες στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης σε ένα ματς όπου ο Σάκης Τσιώλης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ χρησιμοποίησε και νεαρούς από την ομάδα Νέων. Για τους «ερυθρόλευκους», που πάντως ήταν χαλαροί, έχασε πέναλτι ο Καπετάνος στο πρώτο ημίχρονο όπου έπαιξαν οι θεωρητικά βασικοί…

Πάντως οι ερυθρόλευκοι είχαν κάποιες ευκαιρίες όταν στο 9’ και στο 10′ ο Σανκαρέ και ο Καπετάνος πλάσαραν άουτ.

Το γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε στο 14’ ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέζου. Στο 38’ ο Φωτιάς ανέτρεψε το Στάθη Ρόκα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Καπετάνος, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Και στο β΄ μέρος υπήρξε ανούσια υπεροχή για τον Ολυμπιακό Βόλου με ελάχιστες όμως καλές επιθετικές προσπάθειες,

Στο 49’ σουτ του Πλιάγκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσιος που ενήργησε σωστά και στο 80’ με σουτ Ρίκκα αλλά και στο 85’ σε σουτ του νεαρού Σφάκα.

Διαιτητής του φιλικού αγώνα ο Δημήτρης Κρητικός, με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Φώτη Τασσόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης)

Α’ ημίχρονο: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Ρόκας, Αλβαρεζ, Καπετάνος, Μάρτιν, Σολάκης

Β’ ημίχρονο: Ρόκα, Χολέβας, Τομάς, Γκότοβος, Ναουμίδης, Ρίκκα, Σκάρος, Ψυχογιός, Πλιάγκας, Σφάκας, Μαρτίν (63’ Ζέρης)

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης (Γιώτης Σταματόπουλος)

Λαζαρίδης (46’ Ιτσιος), Φωτιάς, Παπαστεργίου, Τσιτλακίδης (55’ Παπαδόπουλος), Νάιντος, Λιόλιος, Τροίρης (68’ Μπουζούκης), Κυρτέζος, Βεϊδαμενίδης, Ελευθεριάδης (55’ Μιχαηλίδης), Σαββίδης (61’ Σταφίδας).

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου