ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο νίκη η Γερμανία, κάνει και η ισοπαλία στη Σουηδία

μόνο-νίκη-η-γερμανία-κάνει-και-η-ισοπαλ-811196

Ο κρισιμότερος -μέχρι τον επόμενο- αγώνας της Γερμανίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα διεξαχθεί απόψε (21:00) στο Σότσι, με την κάτοχο του τίτλου ν΄ αντιμετωπίζει την Σουηδία, για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από το Μεξικό, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν έχει περιθώρια για βαθμολογική απώλεια, την ώρα που οι Σκανδιναβοί έχουν την «πολυτέλεια» να παίξουν για δύο αποτελέσματα, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς από την νίκη επί της Νότιας Κορέας.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Χέκτορ, Γκιντονγκάν και Ρόϊς που δεν ήταν στην αρχική 11αδα, χωρίς να αλλάξει τον σχηματισμό του 4-2-3-1. Ο Βέρνερ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Μίλερ λίγο πιό πίσω σε ελεύθερο ρόλο και ο Κρόος θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Καταλυτική για άλλη μία φορά, ενδέχεται ν΄ αποδειχθεί η απόδοση του Νόϊερ, που στον αγώνα με τον Μεξικό έδειξε πως δεν έχει βρει πλήρως τα ανακλαστικά και την διορατικότητα του. Απολύτως δικαιολογημένα, βέβαια, καθώς έπαιξε σε επίσημο αγώνα μετά από πολλούς μήνες, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Από την πλευρά τους, οι Σουηδοί του Γιάνε Αντερσον, θα στηριχθούν και πάλι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία που τους διακείνει. Με τους Μπεργκ και Τοϊβόνεν στην επίθεση, ο έμπειρος τεχνικός δεν αλλάζει το κλασσικό 4-4-2 με τον Λίντελοφ ηγέτη στην άμυνα και τον Φόρσμπεργκ να δίνει ρυθμό στην μεσαία γραμμή.

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ,Σούλε , Μπόατενγκ, Χέκτορ, Κροος, Γκιντογκάν, Ρόις, Μίλερ, Ντράξλερ, Βέρνερ.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιάνε Αντερσον): Ολσεν, Αουγκούστινσον, Γκράνκβιστ, Γιάνσον, Λούστιγκ, Λάρσον (81΄ Σβένσον), Εκνταλ (71΄ Χίλιεμαρκ), Κλάεσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ, Τοϊβόνεν (77΄ Τέλιν)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου