ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινήσεις για νέα λύση;

κινήσεις-για-νέα-λύση-468948

Με πέντε άτομα πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ομως η είδηση δεν ήταν αυτή. Η Ασημίνα Κουτσουνούρη, ανακοίνωσε ότι αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει η ίδια κατάσταση θα αποχωρήσει και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μέλος της διοίκησης που βρέθηκε χθες στην προπόνηση της ομάδας, προσπάθησε να καθησυχάσει τις παίκτριες και τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση νέας διοικητικής λύσης. Μάλιστα ζήτησε από τις καλαθοσφαιρίστριες να κάνουν υπομονή έως τις 3 Ιανουαρίου καθώς τότε θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Η Κουτσουνούρη είπε ότι θα περιμένει μέχρι τότε, αλλά αν δει ότι δεν αλλάζει κάτι στην όλη κατάσταση θα εμμείνει στην απόφαση της και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι.

Χθες στην προπόνηση έδωσαν το παρών εκτός της Κουτσουνούρη και οι Ζήτη, Λυμπερίδου, Κυριτσάκα και Μαγκλάρα, ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Ζίφκοβιτς, Ταντουρόφσκα και Τόμπσον που είναι να επιστρέψουν 3 Ιανουαρίου.

Ολες οι παίκτριες δεν συμφωνούν με την μείωση μισθών έως και 50% που έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δαμασιώτη. Ιδιαίτερα για τις παίκτριες που δεν κατάγονται από τον Βόλο, είναι πολύ δύσκολο με τις νέα οικονομικά δεδομένα που θέτει η διοίκηση να επιβιώσουν. Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το εορταστικό τουρνουά των ακαδημιών του Ολυμπιακού

Τα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, διοργανώνουν εορταστικό τουρνουά μπάσκετ στις 3, 4, 5 και 7 Ιανουαρίου 2011 στο Ε.Α.Κ. Βόλου. Θα συμμετέχουν ομάδες από την περιοχή του Βόλου οι οποίες θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ για τους πιο μικρούς αθλητές της ομάδας έχουν προγραμματιστεί διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα για τους νικητές, αλλά και για όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομών του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσης στις 15 Ιανουαρίου 2011 τα τμήματα υποδομών θα μεταβούν στην Αθήνα και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ. και στην συνέχεια θα παρακολουθήσουν τον αγώνα για το πρωτάθλημα της basketball league ανάμεσα στην ομάδα του ΟLYMPIACOS B.C. με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του εορταστικού τουρνουά είναι το εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/1/2011

10:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Β.Δ. ( ΜΙΝΙ )

11:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Β.Δ. ( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ )

13:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Β.Δ. ( ΠΡΟΜΙΝΙ )

ΤΡΙΤΗ 4/1/2011

09:00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ( ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ )

10:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ( ΠΡΟΜΙΝΙ )

11:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ( ΜΙΝΙ )

13:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ ( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ )

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/1/2011

10:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-B.C. VOLOS ( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ )

11:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-B.C. VOLOS ( ΠΡΟΜΙΝΙ )

13:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-B.C. VOLOS ( ΜΙΝΙ )

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/1/2011

10:00-12:00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ( ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ) & ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου