ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύση Διγκόζη στη Νίκη για τον πάγκο

λύση-διγκόζη-στη-νίκη-για-τον-πάγκο-469191

Ο Πέντρο Πάμπλο Πασκούλι όπως αναμενόταν δεν επέστρεψε. Ο Στράτος Γιδόπουλος μάλλον τον «ξεφορτώθηκε» διά εμμέσου οδού, αφού μετατόπισε το βάρος της απόφασης για τη διατήρησή του στον πάγκο στους τοπικούς παράγοντες, που διεμήνυσαν στον έμπειρο τεχνικό ότι αν δεν συνεχίσει ο μεγαλομέτοχος και με αυτή την κατάσταση δεν μπορούν να τον «κρατήσουν». Ο Αργεντίνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν και οι τοπικοί παράγοντες σκέφτονται την λύση του Αγγελου Διγκόζη για τον πάγκο… Προσωρινά και για αυτές τις ημέρες αναλαμβάνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ. Ομως η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες δεν μπορούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις, καθώς η όλη στάση του μεγαλομετόχου τούς «δένει» τα χέρια.

Από την μία ο Στράτος Γιδόπουλος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει για την ομάδα και να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι τοπικοί παράγοντες, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση του ανθρώπου που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο. Ετσι προς το παρόν τα πάντα μένουν ως προσωρινά και σκέψεις και δεν προχωρά απολύτως τίποτα στην κυανόλευκη ΠΑΕ.

Χθες η προπόνηση έγινε και πάλι με τον κ. Μίχα επικεφαλής και τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές να τον διευκολύνουν στο έργο του. Η πρόταση που έγινε στον Αγγελο Διγκόζη να αναλάβει ήταν περισσότερο σε μορφή συζήτησης και προετοιμασίας του εδάφους. Ο Διγκόζης σίγουρα θέλει να κάνει ξεκίνημα στην προπονητική, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι και οι πιο κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσει μια νέα καριέρα. Περιμένει όπως και άπαντες στη Νέα Ιωνία την αυριανή Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του, όχι μόνο αν μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά κι αν θα συνεχίσει και ως παίκτης. Αλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Νίκης σκέφτονται κάπως έτσι και έχουν δώσει περιθώριο για τις αποφάσεις του έως και την Παρασκευή, την επομένη δηλαδή της Γενικής Συνέλευσης, που θα ξέρουν τι περίπου έχει συμβεί.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ σκέφτηκαν τη λύση του Διγκόζη, πιστεύοντας ότι έτσι θα ηρεμήσουν τα αποδυτήρια της ομάδας και όπως είπαμε ως υπηρεσιακός τεχνικός για αυτές τις ημέρες ο Διγκόζης θα αναλάβει την ομάδα. Εν τω μεταξύ φιλικό παιχνίδι στον Αλμυρό κόντρα στον ΓΣΑ θα δώσει αύριο Πέμπτη στις 3 και 15μμ η Νίκη Βόλου.

Θέλει να φύγει ο Βακουφτσής;

Και η χθεσινή προπόνηση πάντως έγινε με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα έλειπαν οι Βακουφτσής, Μαϊστρέλλης, Κόσογλου, Ντάνισιτς και Πετράς. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ενημέρωσε ότι δεν θα επέστρεφε χθες λόγω ενός προβλήματος που είχε, ενώ δικαιολογημένος είναι τόσο ο Κόσογλου που γεννάει η γυναίκα του, όσο και ο Πετράς που δεν είχε ακόμη φτάσει στον Βόλο από το ταξίδι του από την Κρήτη. Ο Ντάνισιτς αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό καθώς δεν έχει γυρίσει στη Νέα Ιωνία από την άδεια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον καθυστέρησαν κάποια προβλήματα στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν είναι και λίγοι εκείνοι που μέχρι να τον δουν να επιστρέφει θα ανησυχούν μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Τέλος για τον Βακουφτσή πληροφορίες από τη Νέα Ιωνία αναφέρουν ότι θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και να φύγει. Κάτι τέτοιο το σκέφτονται και άλλοι ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν συζητήσει με άλλες ομάδες και τους περιμένουν. Οι τοπικοί παράγοντες πάντως πιστεύουν ότι αν αναλάβει ο Διγκόζης θα καταφέρει να «κρατήσει» κάποιους παίκτες.

Δεν τους δήλωσαν…

Μέσα στη γενικότερη αναταραχή οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη ξέχασαν να δηλώσουν τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν κάρτες σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους και έχασαν την προθεσμία. Ετσι οι Πετράς και Σαμαράς δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωρίας στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και συγκεκριμένα σε αυτό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου