ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό τεστ για ξεμούδιασμα

φιλικό-τεστ-για-ξεμούδιασμα-469213

Την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα φιλοξενήσει σήμερα στις 3.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία για ξεμούδιασμα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου.
Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έχει έτσι την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Πανιώνιο.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το πέρας του πρώτου γύρου, έπιασαν το όριο των 20 βαθμών που είχε θέσει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός με ένα εντυπωσιακό διπλό επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Πλέον αυτό που απασχολεί την ομάδα εκτός από την προετοιμασία της για την συνέχεια του πρωταθλήματος είναι και οι μεταγραφές με το βάρος να έχει πέσει στην διοίκηση μετά και τις εισηγήσεις που έκανε το προπονητικό τιμ για τις θέσεις στις οποίες χρίζουν ενίσχυσης.
Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Χαβιέ Ουμπίντεζ και Βιθέντε Μόνχε. Από την μία ο Ουμπίντεζ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει στην μάχη του Παγκρητίου με αντίπαλο τον Εργοτέλη στην 17η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται πως ο «Ούμπι» αποχώρησε ως τραυματίας από την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραικό αφήνοντας την ομάδα του για δέκα παίκτες από το 78ο λεπτό, αφού είχαν συμπληρωθεί οι τρεις αλλαγές. Ο Αργεντίνος μέσος που έχει υποστεί θλάση πραγματοποιεί καθημερινά θεραπείες ώστε να ξεπεράσει το τραυματισμό του και να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του.
Από την άλλη όσον αφορά τον σκόρερ των ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ Βιθέντε Μόνχε ο αριστεροπόδαρος μέσος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί τελικά κόντρα στον Πανιώνιο την ερχόμενη Τετάρτη λύνοντας έτσι πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της ομάδας του.
Χθες οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις με την τεχνική ηγεσία να θέλει να τσεκάρει την κατάσταση των παικτών του μετά το πενθήμερο ρεπό λόγω Χριστουγέννων και έτσι όπως ήταν φυσικό δεν υπήρξε πρωινή ή απογευματινή προπόνηση.
 
Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο
Μετά την επικράτηση του επί του ΟΦΗ αρχικά στο Ηράκλειο της Κρήτης και επί του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει σήμερα από την κληρωτίδα να του χαμογελάσει ώστε να προχωρήσει πιο μακριά από τις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Σήμερα λοιπόν Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της 6ης (προημιτελικής) αλλά και της 7ης (ημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011. Σημειώνεται ότι οι αγώνες της 6ης φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου (1η αγωνιστική) και στις 2 Φεβρουαρίου (2η αγωνιστική). Μέχρι στιγμής το εισιτήριο για τους οκτώ έχουν πάρει εκτός του Ολυμπιακού Βόλου οι σύλλογοι: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Πειραιώς, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος. Σε επαναληπτικό αγώνα στις 12 Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν την πρόκριση τα ζευγάρια Διαγόρας – Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα – Ηρακλής αφού στα πρώτα ματς οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες.

Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Μετά την Πρωτοχρονιά αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων οι οποίοι έχουν βγει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να είναι έτοιμοι για την ενίσχυση του ρόστερ. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Γιαννόπουλος έχουν στα χέρια τους αρκετές προτάσεις ποδοσφαιριστών ωστόσο μέχρι στιγμής τηρείται σιγήν ιχθύος και παρά τα όσα ονόματα έχουν παρελάσει μέχρι σήμερα κανένα δεν επιβεβαιώνεται. Παίκτες όπως οι Καστίγιο, Βερπακόφσκις, Μπάλαμπαν και Καπετάνος έχουν «ντυθεί» ήδη στα ερυθρόλευκα σύμφωνα με δημοσιεύματα. Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι οι θέσεις στις οποίες χρίζει ενίσχυσης η ομάδα και αυτές είναι στην επίθεση, αλλά και στο κέντρο σύμφωνα πάντα και με τα λεγόμενα του προπονητή των ερυθρολεύκων Σάκη Τσιώλη.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου