ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα… «κρύα του λουτρού»

στα-κρύα-του-λουτρού-469234

Στα… «κρύα του λουτρού» λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου άφησε ο Αντωνίου τον Παναθηναϊκό, καθώς χθες υπέβαλλε την παραίτησή του στον Δημήτρη Γόντικα. Άκαρπες οι προσπάθειες του αντιπροέδρου των «πράσινων» να τον μεταπείσει. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και μετά από δυόμισι περίπου ώρες συζητήσεων, λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Αντωνίου κατέθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού», όμως ο Γόντικας του απάντησε πως δεν γίνεται δεκτή και πως η θέληση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Ο Αντωνίου επέμεινε στην απόφασή και προχώρησε σε ανάλυση των λόγων, οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο αντιπρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αντωνίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των μετεγγραφών και του ζήτησε να αλλάξει άποψη, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου τόνισε πως δεν σκοπεύει να το σκεφτεί και πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει άποψη, κάτι που οδήγησε στο «διαζύγιο» των δυο πλευρών. Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τόνισε πως με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία της ομάδας. Ο Αντωνίου τόνισε πως θέλει να κάνει ευκολότερο το έργο της νέας διοίκησης. Στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι δεν έδωσε το «παρών», ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου στην «πράσινη» ΠΑΕ, καθώς επίσης και ο Κάρλος Φρέιτας.

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αντωνίου τόνισε: «Αποχωρώ για ηθικούς λόγους. Παραιτήθηκα μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία και έκατσα μερικές μέρες παραπάνω για να προχωρήσουν ορισμένες διαδικασίες. Το μεταγραφικό πλάνο είναι έτοιμο και όσα έχουμε πει και έχουμε κάνει, θα υλοποιηθούν. Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Γόντικα για την προσπάθεια, αλλά ήταν οριστικό. Πιστεύω στην ομάδα και στεναχωριέμαι για τη διοικητική κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει και θα κάνει το μεγάλο come back».

Γιέντριτσεκ στο προσκήνιο

Αν και ο Κώστας Αντωνίου αποχώρησε αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά έχουν «κολλήσει» ή θα παραμείνουν στάσιμα. Από εδώ και πέρα ο Κάρλος Φρέιτας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αναμένεται να… φορτσάρει τις επόμενες μέρες όταν και θα επιστρέψει από την Πορτογαλία, όπου είναι κλινήρης στο σπίτι του με ίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν άμεσα τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Σισέ, Πετρόπουλο και τα ονόματα που «ακούγονται» είναι αρκετά. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που ενδιαφέρει σφοδρά τον Παναθηναϊκό είναι νεαρός σε ηλικία, παραχωρείται δανεικός και το καλοκαίρι συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το όνομά του είναι Έρικ Γιέντριτσεκ. Ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός ανήκει στην Σάλκε από το καλοκαίρι, καθώς «εξαργύρωσε» τις εξαιρετικές του παρουσίες με την φανέλα της Καϊζερσλάουτερν. Αν και επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής(μόλις 3 συμμετοχές) και παραχωρείται δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που θέλει τόσο ο ίδιος όσο και η γερμανική ομάδα.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ψαχτεί για την περίπτωση του, καθώς μιλάμε για ένα φορ που μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο μπακ-απ του Σισέ(15 γκολ πέρυσι, 14 πρόπερσι με την φανέλα της Κάιζερσλάουτερν) και είναι προσιτός οικονομικά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου