ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενας γύρος… με ρεκόρ!!!

ενας-γύρος-με-ρεκόρ-469628

Με ρεκόρ και με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας το καλύτερό του αήττητο σερί στη μεγάλη κατηγορία με περισσότερες ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς, μόλις 1 πίσω από την πέμπτη που οδηγεί στα πλέι οφ της Ευρώπης και 3 πίσω από την τρίτη. Έχει 4 νίκες, 8 ισοπαλίες (τις περισσότερες στο πρωτάθλημα) και 3 ήττες, με τέρματα 16 υπέρ και 15 κατά.

Διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έγραψε ιστορία με αποτελέσματα όπως το 0-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το 3-1 στο Βόλο επί της ΑΕΚ, το 1-1 στην Τούμπα.

Βάσει απόδοσης αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Μελανό σημείο είναι η μη αξιοποίηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς σε επτά εντός έδρας ματς ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί μία φορά, παραχώρησε τέσσερις ισοπαλίες (όλες με το ίδιο σκορ 1-1) και κέρδισε δύο φορές.

Ο Ολυμπιακός φέτος έμεινε 7 ματς χωρίς ήττα και έσπασε το προηγούμενο αήττητο σερί που είχε και ήταν την περίοδο 1972-73 με τρεις νίκες (Καλαμάτα, Πανιώνιος, Φωστήρας) και δύο ισοπαλίες (Καβάλα, Πανσερραϊκός), ενώ ακολουθούσε η περίοδος 1971-72 με τέσσερα ματς, στα οποία όμως συγκέντρωσε και τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας το απόλυτο των νικών (Φωστήρας, Καβάλα, Ολυμπιακός Λευκωσίας και Πιερικός).

Επίσης, εκτός από την αγωνιστική παρουσία, στα πολύ θετικά της ομάδας είναι ο κόσμος του. 6.230 είναι ο μέσος όρος των εισιτηρίων σε επτά ματς, με τους φιλάθλους του Βόλου να δίνουν βροντερό μήνυμα ότι στηρίζουν ενεργά την ομάδα. Σε εισιτήρια είναι πρώτη επαρχιακή ομάδα, μόνο οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας και οι ΠΑΟΚ, Αρης έχουν κόψει περισσότερα από τον Ολυμπιακό Β., που βρίσκεται με διαφορά στην 6η θέση της σχετικής λίστας.

Στον α΄ γύρο για τον Ολυμπιακό χρησιμοποιήθηκαν 22 παίκτες και όλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν στην 11άδα, ενώ μόνο ο Άλβαρεζ είναι αυτός που δεν έχασε λεπτό.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου