Επιτυχίες για αθλητές και αθλήτριες του Ατλα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-12, 17:24:04
Επιτυχίες για αθλητές και αθλήτριες του Ατλα

Ενας ακόμη αγώνας, μια ακόμη εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας στίβου Άτλας Βόλου έγινε στη Λάρισα, στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Σδράγκα. Η Ακαδημία ΑΤΛΑΣ αγωνίστηκε με πολλά από τα παιδιά της που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη αυτού του παιδιού, ο οποίος υπήρξε κατά γενική ομολογία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου. Πολλά μετάλλια, πολλά και σημαντικά ρεκόρ ήταν η συγκομιδή για τον Βολιώτικο σύλλογο ΑΤΛΑΣ, που πάνω απ’ όλα έχει σαν σλόγκαν τη χαρά να κάνουν αυτό που αγαπούν τόσο πολύ. Οσον αφορά τις επιτυχίες:

Η Κατερίνα Βέργου ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική. Έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας της με τέσσερα άλματα πάνω από 6 μέτρα και δυο πολύ μεγάλα άκυρα. Έτσι με επίδοση 6,11 μ. πήρε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο.

Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου με 22,85 επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, πήρε την τρίτη θέση στα 200 μ. των ανδρών.

Η Ανδριάνα Καυκούλα κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 16,54 έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 100 μ. με εμπόδια Κορασίδων.

Η Αναστασία Καυκούλα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 10,80 sec πήρε την 2η θέση και το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Χαϊδεμένη Μπατσκίνη έκανε ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος με 4,97 και με το πρόσφατο ρεκόρ της στο άλμα τριπλούν έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Γκλαντιόλα Πάσα στο επίπονο αγώνισμα των 300 μ. με εμπόδια κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 54,08 πήρε την 3η θέση.

Ο Παναγιώτης Σκαρβέλης με ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων

Ο Αθανάσιος Γεραμπίνης στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε 4ος με επίδοση 43,38 πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πάντα σε επιδόσεις πολύ καλές.

Η Νικολέττα Γκαγιάννη με πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ (21,12) και επίδοση πολύ κοντά στο όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήρε την 5η θέση στο αγώνισμα των 150 μέτρων Παγκορασίδων.

Η Κωνσταντίνα Ζάκι κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 15,15 στο αγώνισμα των 80 μ. Με εμπόδια άφησε παρακαταθήκη πως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί στο Πένταθλο θα τα πάει καταπληκτικά.

Τέλος τα δυο «υπέροχα μωρά», η Ελένη Βιδούρη με χρυσό μετάλλιο στα 60 μ. εμπόδια με καταπληκτική επίδοση 10,61 έδειξε για άλλη μια φορά το πολύπλευρο ταλέντο της και ο Γιώργος Γκαγιάννης με ατομικό ρεκόρ στα άλμα σε μήκος και επίδοση 4,60 πήρε την 4η θέση.

Όλα αυτά κάνοντας πάντα με χαρά και πάθος αυτό που αγαπούν τόσο πολύ!!!

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=