ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλό καλοκαίρι Ομόνοια…

καλό-καλοκαίρι-ομόνοια-818021

Αυλαία έπεσε το απόγευμα του περασμενου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την «Ομόνοια» Βόλου, την αθλητικο-πολιτιστική οικογένεια των μεσο-υπερήλικων μελών-ποδοσφαιριστών.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σηματοδοτήθηκε με τον τελικό αγώνα κυανόλευκων και «μπορντό» και με νίκη 5-2 των πρώτων. Σκόρερ των νικητών ήσαν με τρία γκολ ο Χρ. Βενέτης (στο τρίτο τέρμα προκάλεσε σύγχυση της άμυνας και αυτογκόλ) και με δύο τέρματα ο Γιάν. Παρασκευάς. Τα γκολ των ηττημένων σημείωσαν οι Γ. Πολίτης και Γ Λέτσιος. Αξιοσημείωτο στιγμιότυπο ήταν η απόκρουση πέναλτι από τον τερματοφύλακα των νικητών Γ. Πατσιαντά, με εκτελεστή τον Γ. Πολίτη που το κέρδισε με πτώση του μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο αγώνας διεξήχθη με τη ρεαλιστική διαιτησία του προέδρου του συλλόγου Γ. Καλαϊτζάκη.

Αργότερα σε παραλιακό κέντρο των Αλυκών, τα μέλη της «Ομόνοιας» και των οικογενειών τους παρακάθισαν στην καθιερωμένη συνεστίαση, με επίλογο την ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Πάντως, μια σύντομη επιστροφή των μελών της Ομόνοιας σε πολιτιστική δράση θα γίνει οσονούπω, μέσα στο καλοκαίρι, με εκδρομή στην Επίδαυρο και με παρακολούθηση παράστασης αρχαίας τραγωδίας. Τότε θα ακολουθήσει και νέο ενημερωτικό ραντεβού με τους φίλους του συλλόγου…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου