ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-470122

Θύμα ληστείας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς 

"Πλούσια" Χριστούγεννα θα κάνουν οι ληστές που διέρρηξαν το σπίτι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού η αξία της λείας τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” τα ξημερώματα της Πέμπτης ληστές διέρρηξαν την οικεία του προπονητή του Παναθηναϊκού στο Παλαιό Ψυχικό.
 
Ο Ζοτς διασκέδαζε με φίλους του μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο και στο σπίτι του δεν βρισκόταν κανείς. Στον προαύλιο χώρο είχε παρκαρισμένη μία Πόρσε, τελευταίο μοντέλο την οποία είχε παραλάβει πρόσφατα και η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Οι ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα, αφαίρεσαν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ και μετρητά ύψους 45.000 ευρώ. Παράλληλα, ανακάλυψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και διέφυγαν με αυτό.
 
Όπως είναι λογικό, ο Ομπράντοβιτς σοκαρίστηκε όταν γύρισε σπίτι του και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία. Από τη σήμανση πραγματοποίησαν λεπτομερή έλεγχο προκειμένου να συλλέξουν όποια στοιχεία υπάρχουν και άρχισαν τις έρευνες. Τουλάχιστον το αυτοκίνητο είναι πιο εύκολο να εντοπιστεί, διότι δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο Ζοτς ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε χρειαστεί.
 
 
 
 
 
 
 
Ηρεμα Χριστούγεννα θα περάσουν η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το πιο εντυπωσιακό κλείσιμο της χρονιάς. Περιμένουν όμως τον Αγιο Βασίλη για να είναι και η επόμενη το ίδιο πετυχημένη. Επιθυμούν να μπει στους ίδιους ρυθμούς με τους οποίους τους αποχαιρέτησε το 2010, αλλά προκαλώντας θόρυβο από έναν άλλο τομέα. Τον μεταγραφικό.
 
Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ
 
Πολλά τα ονόματα που ακούγονται και πολλές οι ευχές στον… Αγιο με τα -αγαπημένα τους- κόκκινα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Εχουν αρχίσει οι φήμες, τα σενάρια και άπαντες προσδοκούν να εκμαιεύσουν μια πληροφορία που να παραπέμπει σε ηχηρές μεταγραφές. Οι άνθρωποι της ομάδας κρατούν πολύ καλά κλεισμένα τα χαρτιά τους. Κάποια ονόματα έχουν προκύψει, αλλά προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις. Ετσι δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ξαφνικά υπάρξει κάποια ανακοίνωση.
Καστίγιο, Μήτρογλου, Καπετάνος, Φιλομένο είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Φημολογούνταν και φλερτ με τον Μάντζιο, αλλά ακόμη και έτσι να ήταν τα πράγματα, οι κακές σχέσεις πλέον με τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται πώς αφήνουν ελπίδες συνεργασίας. Εχει γραφεί επίσης ενδιαφέρον για τους Μαρκόφσκι, Τζεμά και Γιαννούλη…
Πάντως από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κοιτά να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά ουσίας. Τον Αύγουστο πολλοί αντιμετώπιζαν με αρνητικότητα τους παίκτες που είχαν αποκτηθεί… Δεν περίμενε κανείς π.χ. ότι ο Σανκαρέ, που ήρθε από την δεύτερη κατηγορία του Βελγίου να είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος και να τον γλυκοκοιτάζουν οι «αιώνιοι». Μάλιστα κατά την παραμονή του στο Βέλγιο για τις διακοπές των Χριστουγέννων δέχθηκε πρόταση και από την Βασιλεία.
Ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για την ομάδα. Τι της χρειάζεται και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου για την ενίσχυσή του. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρολεύκων έχει ήδη γίνει και υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι. Βέβαια το να μην καταλήξουν κάποιες συζητήσεις σε συμφωνία ή το να προκύψει κάποια «ευκαιρία» και οι ερυθρόλευκοι να αλλάξουν πλάνα, είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τέσσερις μεταγραφές και οι δυο από αυτές θα αφορούν στην επιθετική γραμμή. Οι άλλες δυο θέσεις για τις οποίες κινείται η ομάδα είναι για στόπερ και χαφ.
Ηδη έχουν αποχωρήσει δυο παίκτες στο ρόστερ, αδειάζοντας θέσεις. Εχουν φύγει οι Κάστρο και Φραντζιπάνε, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είναι καιρός ξεκαθαρίσματος για τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει να συνεχίσει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη. Όμως η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ασχολείται με αυτούς που φεύγουν… Λίγο ενδιαφέρει αυτό. Λίγο πολύ αυτούς τους ξέρουμε. Ολοι περιμένουν να ακούσουν αυτούς που θα έρθουν… Και δεν αποκλείεται η πρώτη μεταγραφή να προλάβει και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
 
 
 
 
 
 
Με κόκκινο κασκόλ
Με το κόκκινο κασκόλ των Austrian Boys βγήκε στη σκηνή η Ελλη Κοκκίνου. Δήλωσε Ολυμπιακός λόγω του ονόματος της, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα και στον πρόεδρο της τα καλύτερα. Αρκετές φορές συμμετείχε μάλιστα στο γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού που υπήρχε και έδινε το έναυσμα για τα συνθήματα που ακούγονταν κάθε τρεις και λίγο.
Αγ. Θαν.
 
Σύσσωμη η ΠΑΕ
Σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ έδωσε το παρών στην εκδήλωση των Austrian Boys με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο. Κατά την είσοδο του ο ισχυρός άντρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ χειροκροτήθηκε ζεστά. Τα μέλη του ΔΣ, η παρέα του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και τα παιδιά που εργάζονται στην ΠΑΕ, μοιράστηκαν σε τρία τραπέζια και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι ημέρες αυτές θα περάσουν πιο ήρεμα για όλους τους, αφού οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες λόγω αγώνων, εκδηλώσεων, ανανεώσεων και εκδόσεων…
Αγ. Θαν.
 
Κύπελλο, Ευρώπη και Μπερναμπέου…
Αρκετά ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν στη «γιορτή» των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, όμως τρία και συγκεκριμένα αυτά που επαναλαμβάνονταν πολλές φορές. Οι οπαδοί ζήτησαν κύπελλο: «κύπελλο, κύπελλο, προεδράρα φέρε μας το κύπελλο», Ευρώπη: «Βολάρα ζω στην Ευρώπη να σε δω» και… Μπερναμπέου: «Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου». Μάλιστα κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Σιώρος, ο πρόεδρος των Austrian, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει συνθήματα, ξεσηκώνοντας όλο το μαγαζί.
Αγ. Θαν.
 
Σενάρια του Γεωργίου…
Ο γνωστός πλέον ποδοσφαιρικός παρουσιαστής και «ειδικός» Γιώργος Γεωργίου, άρχισε να κάνει σενάρια με το μυαλό του. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς είπε, έχει το διπλό στο Πανθεσσαλικό στο δεύτερο γύρο αν το χρειαστεί για να πάρει πρωτάθλημα, λόγω των πολύ κακών σχέσεων του Μπέου με τον Παναθηναϊκό και των καλών με τον Μαρινάκη. Το έχουμε ξαναπεί. Ο Βόλος πλέον πουλάει και μαζί με τα καλά που θα βγαίνουν προς τα έξω, θα πέφτει και η λάσπη…
Αγ. Θαν.
 
Μετά την παραίτηση
Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος και έφορος γυναικείου τμήματος από τον Ερασιτέχνη, αλλά έδωσε το παρών στην προχθεσινή εκδήλωση των Austrian. Η Ευγενία Φραγκούλη εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και παράλληλα το γιόρτασε με τη μεγάλη κόρη της, Γωγώ, για την ονομαστική της εορτή.
Αγ. Θαν.
 
Με τα καλύτερα λόγια
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για άλλη μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Νίκη Βόλου. Σε συνέντευξη που έδωσε στο sport fm, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν και αυτούς στη Νίκη Βόλου που τον βοήθησαν. Τόνισε πόσο σημαντικό κεφάλαιο ήταν στην καριέρα του το να δοθεί δανεικός και να «ψηθεί» με την κυανόλευκη φανέλα. «Αγάπησα τον Φερνάντο Σάντος για την επιλογή του να με δώσει στη Νίκη Βόλου, μόλις κατάλαβα το πόσο καλό μου έκανε», έγραψε παράλληλα πριν λίγες ημέρες στο προσωπικό του blog.
Αγ. Θαν.
 
Μοναδικός Βολιώτης
Την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) ξεκινάει το 29ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ» στην πόλη της Καλαμάτας. Στο 29ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ», θα λάβουν μέρος 85 επίλεκτοι αθλητές (γεννηθέντες το 1996 και το 1997) από όλες τις Ενώσεις την Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο. Από αυτούς οι καλύτεροι θα επανδρώσουν την εθνική ομάδα. Από τον Βόλο ο μοναδικός αθλητής που κλήθηκε είναι ο Παναγιώτης Κωστάκης της Ανάληψης Βόλου.

Αγ. Θαν.

 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Γίνεται “ανάσταση” Χριστουγεννιάτικα;
 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου