ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος για όλα…

ετοιμος-για-όλα-470136

Χριστούγεννα με ανησυχία για την επόμενη μέρα και το «αύριο» της ομάδας θα κάνουν διοίκηση και ποδοσφαιριστές στη Νίκη Βόλου. Ούτε χθες υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη, με τον Στράτο Γιδόπουλο να μένει αμετακίνητος στις θέσεις του. Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι αυτή την φορά, δεν πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία ο ίδιος, ούτε να κινηθεί για την ομάδα, αλλά θα περιμένει να γίνουν κινήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα αλλάξει η μέχρι σήμερα θέση του. Ο Γιδόπουλος πάντως εμφανίζεται έτοιμος για όλα… Δηλαδή όποια λύση κι αν προκύψει είναι έτοιμος να συμφωνήσει. Ακόμα και στην παραχώρηση των μετοχών. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ΓΣ της ομάδας.

Η θέση του και τα σενάρια

Η μέχρι σήμερα θέση του φέρεται να είναι ότι δεν ασχολείται ξανά με ομάδα για την οποία πληρώνει και για ότι συμβαίνει βρίζουν μόνο τον ίδιο… Μάλιστα αναφέρει σε άτομα της εμπιστοσύνης τους, πως γνωρίζει ότι στη Νέα Ιωνία οι συνεργάτες του και οι φίλαθλοι περιμένουν ότι πάλι θα γυρίσει και θα πληρώσει, χωρίς να αλλάξει κάτι, αλλά ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι αυτή την φορά δεν θα γίνει έτσι. Εκτός αν κάτι αλλάξει… Αυτό προκύπτει από πληροφορίες που διαρρέουν από το κοντινό του περιβάλλον. Παρ όλα αυτά ποτέ δεν έχει μεταφέρει ότι η ομάδα βγήκε εκτός στόχου. Όταν μάλιστα κάποιος του θέτει στην συζήτηση ένα τέτοιο ζήτημα απαντάει ότι τα Τρίκαλα ήταν 12 βαθμούς πίσω και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να ανέβουν κατηγορία. Οπότε αγωνιστικά ο Γιδόπουλος ακόμα πιστεύει στην ομάδα, με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Όμως συνεχίζει να τονίζει ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα κατηγορία με έναν μόνο άνθρωπο να προσπαθεί να φροντίζει για όλα, αναγνωρίζοντας την οικονομική στήριξη των κ.κ. Βαλαχή και Ιωαννίδη.

Τα σενάρια είναι συγκεκριμένα πάντως όπως φαίνεται για τον έμπειρο παράγοντα όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας.

Α) Αν βρεθούν κάποιοι παράγοντες να τρέξουν την ομάδα, ο Στράτος Γιδόπουλος φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές για εν λευκώ διαχείριση για το χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί, αν επενδύσουν ένα σοβαρό κεφάλαιο στην ομάδα και θα αναλάβουν όλα τα έξοδα της ΠΑΕ για την λειτουργήσουν.

Β) Αν βρεθούν παράγοντες που δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα και θέλουν να είναι μαζί τους, θα βάλει δικό του άνθρωπο να βρίσκεται στη Νέα Ιωνία. Οι φήμες αναφέρουν ότι αυτός ίσως είναι ο Γιώργος Δαλούκας αν δεν πάει σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Πρόταση πάντως έχει κατατεθεί στον πρώην διαιτητή.

Γ) Αν δεν υπάρξει τίποτα από τα παραπάνω, τότε θα διαλυθεί η ομάδα και φαίνεται αδιάφορος στο αν θα χάσει τις μετοχές, κάτι που όμως δεν είναι ιδιαίτερα πιστευτό από την μεγαλύτερη ομάδα οπαδών, που πιστεύουν ότι αν φτάσει στα άκρα η κατάσταση δεν θα θελήσει να χάσει τα χρήματά του και θα συνεχίσει ή θα πουλήσει με μικρότερο αντίτιμο.

Μέχρι στιγμής πάντως το να πουλήσει τις μετοχές δεν περνάει ούτε σαν σκέψη από το μυαλό του Στράτου Γιδόπουλου, αφού φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να του καταβάλλει το αντίτιμο που θέλει για να του τις μεταβιβάσει…

Στην οικογένεια Γιδόπουλου με συμβόλαιο μεταβίβασης

Το σενάριο που κυκλοφορούσε στη Νέα Ιωνία τις τελευταίες ημέρες και ήθελε τον Στράτο Γιδόπουλο να έχει με παραχωρητήριο τις μετοχές του Πέτρου Καϊμακάμη, το οποίο λήγει στις 11 Ιανουαρίου, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει αποκτήσει τις μετοχές του Καϊμακάμη με συμβόλαιο μεταβίβασης. Μάλιστα από την εφορία έχουν μεταβιβαστεί στην οικογένεια του Γιδόπουλου ονομαστικά οι μετοχές και συγκεκριμένα σε τέσσερα μέλη της, μεταξύ αυτών στο γιο του, Βασίλη Γιδόπουλο, στην κόρη του και στον γαμπρό του κ. Μιχαλόπουλο. Μάλιστα το παραπάνω επιβεβαιώνεται και από το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Νίκη που έκανε την μεταβίβαση, τον Κώστα Μπάϊμπα. Με παραχωρητήριο έχει δώσει τις μετοχές του στον Γιδόπουλο, ο Γιώργος Βαλαχής, το οποίο και λήγει το 2011. Ακόμη και χωρίς το ποσοστό του κ. Βαλαχή όμως, ο Στράτος Γιδόπουλος και η οικογένεια του συγκεντρώνουν την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου.

Τον περιμένουν

Ούτε το προχθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας δεν έβγαλε κάποια σημαντική απόφαση που να αφορά στο μέλλον. Οι Βολιώτες παράγοντες περιμένουν τον Στράτο Γιδόπουλο, ενώ ο μεγαλομέτοχος φαίνεται πως περιμένει εκείνους… Στην Γενική Συνέλευση πάντως που θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου θα παραβρεθεί κανονικά ο Γιδόπουλος και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα και εκκρεμότητες.

Την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές, αλλά όπως φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας θα τους πουν να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή ακόμη έως και την Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ εισέπραξε 7.000 ευρώ περίπου για τα έργα στον χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς, ένα ποσό αναμφίβολα πολύ μικρό, αλλά που σίγουρα στους δύσκολους καιρούς που διανύει αποτέλεσε ανάσα για το ταμείο της.

Από το μέτωπο των προσφυγών, που «πνίγουν» τη Νίκη, στον Χατζηλιάδη δόθηκαν 2.000 ευρώ έναντι και ρυθμίστηκε η καταβολή των υπολοίπων, ενώ για την υπόθεση του Σβανιά η ΠΑΕ πήρε επιπλέον περιθώριο για να τα βρει με τον ποδοσφαιριστή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου