ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Δευτέρα η επιστροφή

από-δευτέρα-η-επιστροφή-470162

Τη Δευτέρα θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις οι ομάδες της Δ’ Εθνικής που εκπροσωπούν τον Νομό Μαγνησίας, μιας και από χθες απολαμβάνουν το τριήμερο ρεπό τους. Ρήγας και Πύρασος μετά τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν μέσα στην εβδομάδα βρίσκονται σε ολιγοήμερη άδεια με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν και πάλι από μεθαύριο.

Ο Πύρασος

Μετά την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον σύλλογο της Αγίας Παρασκευής την περασμένη Πέμπτη και το τελικό 3-3 οι Αγχιαλίτες βρίσκονται πλέον σε άδεια λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να αργούν για τους μπλε, αφού η επόμενη αναμέτρηση θα δοθεί στις 9 Ιανουαρίου κόντρα στον Πυργετό στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ε.Π.Σ.Θ. όπου ο Πύρασος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού έτσι ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στον τελικό.

Μέχρι σήμερα οι μπλε βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια μετά και την τελευταία τους επιβλητική νίκη επί της Λαμίας και μάλιστα εκτός έδρας.

Η νίκη αυτή δίχως αμφισβήτηση έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Λευτέρη Καλογήρου, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα ανέβασε πολύ τους ρυθμούς στην προπόνηση, θέλοντας έτσι να διατηρήσει την ομάδα του σε υψηλά επίπεδα δίχως αυτή να κάνει κοιλιά λόγω της διακοπής.

Με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, αλλά και πέντε ήττες, στόχος του συλλόγου είναι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η βαθμολογική θέση της ομάδας, έτσι ώστε φθάσει ακόμη ψηλότερα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Ο Ρήγας Φεραίος

Μία νίκη επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 2-1 ήρθε να αναπτερώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών της ομάδας του Βελεστίνου, έστω και αν αυτή ήταν σε φιλικό επίπεδο.

Με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται την περασμένη Πέμπτη οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη επιστρέφουν και πάλι τη Δευτέρα στις υποχρεώσεις, μιας και ο τεχνικός της ομάδας θέλει τους παίκτες του να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου και για τον Ρήγα Φεραίο με εκτός έδρας αναμέτρηση στα Μετέωρα. Όμως τρεις ημέρες αργότερα οι κυανόλευκοι έχουν και πάλι αγώνα πρωταθλήματος αφού θα φιλοξενήσουν την ΑΕ Σπερχειάδας Μακρακώμης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική.

Στόχος της ομάδας είναι να ανακάμψει και βαθμολογικά αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο 8 βαθμούς σε δέκα αγώνες. Αυτό που είναι βέβαιο είναι η καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και αυτό που απομένει είναι αυτό να φανεί και στην βαθμολογία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου