ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Φλίγκος, που επέστρεψε για την άνοδο

ξανά-στα-ερυθρόλευκα-ο-φλίγκος-που-επέ-818755

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε και πάλι ο Κώστας Φλίγκος, μετά από ένα χρόνο απουσίας, όπου αγωνίστηκε με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Το κανόνι των Βολιωτών, ο 32χρονος φορ από τη Γαστούνη και πρώτος σκόρερ με τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2016-2017, με 19 τέρματα, ανακοινώθηκε χθες από τη Διοικούσα επιτροπή, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα δημοσιεύματα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Οι ερυθρόλευκοι, με την κίνηση τους, να εντάξουν τον Φλίγκο στο ρόστερ, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την επιθετική τους γραμμή, βάζοντας ένα «πολυβόλο» στη φαρέτρα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Φλίγκο.

Ο Κώστας Φλίγκος, γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1985 στη Γαστούνη επιστρέφει φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, που έκανε κι αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά, στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Το βιογραφικό του «κανονιού» της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι γεμάτο από ομάδες, συμμετοχές και κυρίως γκολ! Μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 19 γκολ, «γράφοντας» μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του.

Ο 32χρονος φορ, μετά το ξεκίνημά του στον Αίαντα Γαστούνης, πέρασε από τις ακόλουθες ομάδες: Θύελλα Πατρών, Δάφνη Ανδραβίδας , ΠΑΟ Βάρδας , Α..Ο. Κάστρου, Α.Ο. Καρδίτσας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ελασσόνα, Νίκη Βόλου, τον Παναιγιάλειο, όπως και τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Είναι μάλλον άτοπο να μιλήσει κανείς για την ευστοχία και τις τεχνικές ικανότητες του Κώστα Φλίγκου, καθώς οι γεμάτες χρονιές με όλες τις ομάδες, στις οποίες αγωνίστηκε και κυρίως, η ικανότητά του να σκοράρει είναι γνωστά τοις πάσι.

Η επιστροφή του Κώστα Φλίγκου σηματοδοτεί την αρχή της δημιουργίας μίας ποιοτικής και δυναμικής γραμμής κρούσης της ομάδας μας, που θα συντελέσει και αυτή στην επίτευξη των στόχων μας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κώστα Φλίγκο στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου και του εύχεται να αναδειχθεί και πάλι πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής, αυτή τη φορά, στη Γ’ Εθνική Κατηγορία με τα ερυθρόλευκα»

Ολοταχώς για να «κλείσει» το ρόστερ

Μεθοδικά κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου για την άμεση στελέχωση του ρόστερ του, ώστε το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακοίνωσης του μεγαλύτερου μέρους των παικτών που θα συνεργαστούν με τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη για να φέρουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, τη σεζόν 2018- 2019. Μετά τις ανανεώσεις του βασικού κορμού και τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών με τον Αστέριο Γιακουμή και τον Κώστα Φλίγκο, άπαντες στον Ολυμπιακό προετοιμάζουν τις κινήσεις του, ώστε ο Ολυμπιακός να ταξιδεύσει σχεδόν πλήρης στην Πιερία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, αρχής γενομένης από τις 23 Ιούλη.

Πλέον, μετά τη δεδομένη συμφωνία με ξένο ποδοσφαιριστή που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα από τη διοικούσα επιτροπή, οι παράγοντες των ερυθρόλευκων δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να φέρουν στον Βόλο και άλλους, εγνωσμένης αξίας, ποδοσφαιριστές, που θα ενσωματωθούν ομαλά στην ομάδα και θα την κάνουν πιο ισχυρή και δυνατή, ενόψει και της ερχόμενης σεζόν.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, καλώντας όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου να καταθέσει γραπτή πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αναλάβει την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, να παρουσιάσει τη γραπτή του πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέξανδρο Μεταφτσή, Γενικό Έφορο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6958459454».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου