ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4 μετάλλια για τον ΠΑΟΒ στη Λάρισα

4-μετάλλια-για-τον-παοβ-στη-λάρισα-819463

Στη Λάρισα και στο κλειστό της Νεάπολης πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην κατηγορία Παμπαίδων, με αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα γεννημένοι από το 2005 έως το 2008. Παρουσία πλήθους κόσμου και γονέων των αθλητών, το παρών έδωσε και ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου, που κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα στους 19 συλλόγους. Συγκεκριμένα συμμετείχε με πέντε αθλητές οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και επέστρεψαν από τη Λάρισα με τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό και τρία χάλκινα με την εξής σειρά.

Μουχαμέντι Άγγελος

Κατ. 75 κιλών γεν. 2006: 1ος

Βρανας Δημητριος

Κατ. 38 κιλών, γεν. 2006: 3ος

Μουχαμέντι Νικόλαος

Κατ. 60 κιλών, γεν. 2005: 3ος

Μουχαμέντι Ραφαήλ

Κατ. 48 κιλών, γεν. 2005: 3ος

Επίσης, ο αθλητής Ιωσήφ Νικολαΐδης, που ήταν και ο μικρότερος (γεν. 2007), ενώ στον πρώτο αγώνα κέρδισε, στον δεύτερο τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Τους αγώνες παρακολούθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, οι ολυμπιονίκες Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης, οι προπονητές του συλλόγου Δημήτρης και Στάθης Τζουμπουσλής και ο παλιός αθλητής Δημήτριος Καρινάκης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ έμειναν άκρως ευχαριστημένοι από το επίπεδο των αγώνων και φυσικά της επίδοσης των αθλητών του συλλόγου. Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Λεωνίδας Βαλκανιώτης μαζί και το Δ.Σ. σύσσωμο. Σε ανακοίνωση του, το Δ.Σ. ευχαριστεί τους προπονητές για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και καθρεφτίζεται στις επιδόσεις των αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου